Anadolu Pet Prochoice Pro Nature Ve Taze Konserve Yaş Mamaların İçindeki Kemikler

17 Haziran 2024 18:35

Çoğumuz sokaktaki hayvanlar aç kalmasın diye bu üç mamadan kullanmıştır bilmiyorum denk geldiniz mi ama maalesef bu mamaların içi kemik dolu. Hem de çeşidine bakmasızın. Zaten genel olarak baktığınızda hemen hemen her şeyi aynı görüntüsü kokusu vs aynı fabrika üretimi olduğu belli.

Şimdi bu fabrika neresiyse ona şunu sormak istiyorum. Bu sivri diken gibi yiyen kedinin ağzına batmaması mucize olacak kemikleri mamaların içine neden koyuyorsunuz? Hayvanlara mı kendinize mi düşmansınız? Müşteri potansiyelinizi yavaş yavaş öldürdüğünüzün farkında değil misiniz?

Sokaktaki hayvanların hepsinin ağızları bu mamaları tüketenlerin özellikle sorunlu neden olduğunu siz çok iyi biliyorsunuz kemik batmasının nelere sorun açabildiğini biliyorsunuz bundan eminim.

18 Haziran 2024 00:27

Bir kemikli mama markasi olarak da chefs choice yi eklemek istiyorum. Bu markada muhtemelen aynı yere üretim yaptırıyor ne hikmetse bu durum sadece bizim yerli üretim mamalarda var neden gerçekten çok merak ediyorum neden yani?

19 Haziran 2024 18:54

Benim amacım zaten bu yazdığım markalardan herhangi bir geri dönüş değil sadece kullanıcıları bilgilendirmek.

27 Haziran 2024 08:49 (Şikayetten 9 gün sonra)
13 Temmuz 2024 12:33

Kıkırdak dediğiniz şey kemik parçaları bir tane mama açıp incelerseniz ne demek istediğimi anlarsınız. Diğer markalarla aynı başlık altında paylaşmamın sebebi birebir aynı yapıda kokuda sadece isimlerinin farklı olması büyük ihtimalle aynı fabrikada. Lütfen o kemikleri mamaların içinden çıkarın koymayın hayvanlarin ağızlarına batıyor vebale giriyorsunuz.

13 Temmuz 2024 12:42

Dediğiniz gibi mamanın içinde kıkırdaklarda olabilir ama bu içindeki kemiklerin varlığını yok saydıramaz mamalarınızın içi diken gibi kemiklerle dolu bahsettiğim bütün markalarda dahil ve bunun için herhangi bir lot numarası vermeme gerek yok raftan herhangi birini açıp elinizle ezerek kontrol ettiğinizde görmüş olacaksınız zaten yazıktır günahtır su hayvanlara lütfen yapmayın

12 Eylül 2023 05:35
Farmina Nd Mama Ölümcül!

18 Şubat 2025 18:32
Eco Love Kalitesiz Mama
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2023 11:53
Farmina Nd Mamada Kemik Parçaları
Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

Hiçbir Canlının Yemediği Dr. Sacchi Kedi Mamasının Firma İlgisizliği

Gürkan