Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Trenkwalder İş Başvurusu Sonucunda Olanlar

06 Eylül 2024 22:55

kariyer.net üzerinden müşteri temsilcisi iş başvurusuna başvuruda bulundum. Sonra trenkwalder isimli şirket Benimle iletişime geçti. Online görüşmeler sağlandı daha sonra işe alındınız denildi WhatsApp grubu kuruldu. İŞKUR üzerinden belgeleriniz isteniliyor denildi ve kimlik fotokopimi, adli sicil belgesi, ikametgah adresi bunları PDF olarak istediler. İlk olarak 6 Eylül Cuma günü başlayacak dediler Daha sonra 10 Eylül Salı gününe ertelediler. En son 6 Eylül Cuma günü arayarak işin iptal olduğunu söylediler. Bu şirket tarafından kimlik bilgilerimle yapılacak herhangi bir işlemin bana ait olmadığını belirtmek istiyorum. Günlerce bekletip en sonunda iş iptal oldu deyip mağdur olmama sebep oldular.

Ayşe

Ben de başvurdum kariyer net üzerinden yorumları okuyunca kararsız kaldım benıde aradılar bugün için görüşmeye davet ettiler.

Arzu

Düzeltme tarih yanlış yazıldı 10 Eylül 2024 işe başlama tarihi. 6 Eylül 2024

Arzu

Bende trenkwalder'e Kariyer.net üzerinden başvuru yaptım. Telefon edip işin Hepsiburada'nın müşteri hizmetlerinde olduğunu belirttiler. Online mülakat yapıldı. İşe alındığım söylendi. Kimlik, diploma, ikametgah belgesi, 4a çalışma belgesi, adli sicil kaydı bunlar e-devlet üzerinden barkodlu alındı evlilik cüzdanı fotokopisi vakıf bankasından hesap bilgilerim ve fotoğrafı mail üzerinden istediler ve bu evrakları gönderdim. Ayrıca sağlık raporu da aldım. WhatsApp grubu açtılar 10 Ekim 2024işin başlama tarihiydi. 6 Ekim günü arayıp işin iptal edildiği söylendi. Bilgilerimin güvenliği konusunda ciddi endişelerim var.

11 Ekim 2024 17:15

06 Ekim 2024 17:37