24 Mayıs 2024 20:14

45 günlük bebeğim için aldım bin pişman oldum. 2. Verişimden sonra bebeğim krizlere girdi. Sürekli ağlama, sakinleşmiyor ve kakasını yapamama durumu yaşadık. Bu nasıl bir damladır ki böyle yan etki nasıl olur ya. Bebekler için kullanılan bir ürün bebeğimi nasıl olur da böyle mahveder. O kadar para verdik bebeğimizi mahvettiniz. Doktorlar nasıl önerir bunu para iadesi istiyorum. Başka insanlarda aynı sorunları yaşamışlar bebeklerimiz kobay mı ki eskisinden beter hale geliyor. Umarım iyileşir bebeğim bir anne olarak acil dönüş istiyorum yazık gerçekten

27 Mayıs 2024 15:04 (Şikayetten 2 gün sonra)
30 Mayıs 2024 09:25

Değerli Tüketicimiz, Geri bildirimleriniz bizler için çok kıymetli. Destek olmak adına sizlerle paylaştığımız ilgili telefon numaralarından geri dönüşünüzü bekliyoruz. Sağlıklı günler dileriz. Saygılar, Haks A.Ş. Genel Merkez

Özlem
Özlem
30 Mayıs 2024 13:34

Kullanımını zaten biliyorum prospektüs okuyoruz anne olarak. Bebeğimize verdiğimiz her şeyi araştırıyoruz. Tavsiye üzerine aldığım ürünün böyle bir durum yaratması bizi üzdü. Bebeğimi kıvrandırdı resmen yan etki yaptı. Bundan önce kullandığım damla böyle bir etki yapmadı. Benim için tatmin edici bir cevap değil bu neden yan etki yaptı sorunun cevabı bu konuda olmalıydı.

Vildan sonuçtan hiç memnun değil

Nurse Harvey’s Bebekler İçin Gaz Damlası Şikayeti

26 Eylül 2024 21:52
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Bebeğimizin Sağlığı İçin Hayal Kırıklığı Yaratan Deneyim

20 Aralık 2024 23:35
Bebeğimizin Sağlığı İçin Hayal Kırıklığı Yaratan Deneyim
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Nurse Harvey’s Nurse H****** Gaz Çıkarmıyor Gaz Yapıyor

27 Temmuz 2024 10:57
Nurse Harvey’s Nurse H****** Gaz Çıkarmıyor Gaz Yapıyor

Doktor Tavsiyesiyle Alınan Gaz Damlası Bebeğimi Mahvetti

13 Aralık 2024 21:23
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Bebek Sağlığına Etki Eden Ürünler

16 Kasım 2024 15:05