Hastane Kent Konut Yapı Tarafından Mağdur Ediliyorum!

Uğur
30 Temmuz 2024 14:223.115

Kayseri hastane kent konut yapı kooperatifine yazıldığımda, evlerin 1 sene sonra teslim edileceği şekilde anlaştık. B*** adındaki şahıs ve oğlu tarafından '%100 size çıkacak' demeleri üzerine kayıt yaptırdım. Ancak yalan söyledikleri ortaya çıktı.

Yurt dışına çıkacağımı belirttiğim ve istifa ettiğim halde, r*** bey dalga geçer gibi 'sizi arayacağız' diyerek 3 aydır beni oyalıyor ve kendi paramla mağdur ediliyorum.

Ne zaman arasam, otomatik olarak ezberlenmiş bir yanıtla karşılaşıyorum; danışma 'r*** a*** burada yok' diye yanıt veriyor. R*** adındaki şahıs nedense hiç orada bulunmuyor. İnsanlar, istifa etmelerine rağmen kendi paralarını geri almaları konusunda bile zorluklarla karşılaşıyor.

Yorumlar(6)

Benzer Şikayeti Var
30 Nisan 10:10

Lütfen CİMER'e de şikayette bulunalım (Ben bireysel başvuru yaptım) Sonrasında da savcılığa toplu başvuru yapalım

Benzer Şikayeti Var
8 Nisan 16:28

Eğer sonuç alamadıysanız bize ulaşabilir misiniz. Her mağdura ulaşmaya çalışacağım ve nitelikli dolandırıcılık” şüphesiyle suç duyurusunda bulunacağım. ***********************

Seray
Seray
4 Eylül 2024 11:53

Ugur bey ben de aynı kooperatife üyeyim. Aynı şikayetleri paylaşıyorum sizinle. İletişim bilgilerinizi veya mail adresinizi yazabilir misiniz

Hastane Kent Konut Yapı Üyelik Ve Mağduriyet!

Ramazan
12 Temmuz 2023 22:466.426

Kayseri Hastane Kent'e 2020 yılında üye oldum. Bize 1 yıl içinde teslim edileceği ve kurada %100 çıkacağı söylendi, anca...

4 Yorum

Hastane Kent Konut Yapı, Ödediğin Parayı Geri Alamamak

Hasan
18 Mart 2024 16:464.497

5 Mayıs 2022'de Mevcut Başkan r--Bey ve Mevcut Başkan Yardımcısı B--Bey'in oğlu o-- Bey ile görüşerek 18 ayda teslim edi...

2 Destek5 Yorum