Murat sonuçtan hiç memnun değil

Gökçeada Sürücü Kursunun Yarattığı Mağduriyet

29 Eylül 2024 17:42

Piyon değilim ve bahsi geçen numarayı da aradım kesinlikle yardımcı olunmadı. Eğitim kalitesi sıfır. Saçma sapan bir eğitim planlamaları var. Tek dertleri para başka hiçbir dertleri yok. Kızım ve eşim için toplamda 13 bin liralık ödemenin 10 binini ödememe rağmen 3 bin liralık kalan ödemeyi bir hafta sonra ödemeyi kabul ettiremedim. 3 bin liralık ödemeyi yapmadığım takdirde yazılı sınav giriş belgesini veremeyeceklerini, vermedikleri takdirde yazılı sınav için ödemiş olduğumuz para ile sınav giriş birinci hakkımızın öleceğini söylediler. Bende çaresizlikten halklarımızın ölmesini kabul ettim. Ama başka bir yerden eşim ve kızım borç para bulmak kaydıyla benden habersiz ödeme yapmışlar. Ağızlarını açtıklarında araçlar BMW ya hiç arıza açmıyor. O övünerek gerile gerile söyledikleri BMW araçlarının debriyaj takılma arızası nedeniyle kızımın birinci direksiyon hakkı öldü mesela. Tutarsız ödeme yapmanız isteniyor. Örneğin ayın 17 sinde sınav ücret bedeli ödemeniz isteniyor. Sizde doğal olarak ona göre ekonomik plan yapıyorsunuz. Bir bakıyorsunuz bir hafta önce 15:40 da mesai bitimine kadar ödeme yapmanızı, yapmadığınız takdirde sınav hakkınızın öleceği mesajı atıyorlar.
T. C. Nonuzu ve bir miktar ödeme yaptıktan sonra iş işten geçmiş oluyor.
Olumlu yorumlara bakarken olumsuz yorumları da göz ardı etmeyin.
Ben hakkımı helal etmiyorum.

Tuba sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2024 14:13

Aktif Sürücü Kursu Eksik Hizmet Ve Profesyonellikten Uzak Eğitim

05 Aralık 2024 22:22

Marmaris Sürücü Kursları Memnuniyetsizliği

08 Ocak 2024 10:06

Aldığım Hizmetten Memnun Kalmadım, Kayıt Silme Ve İletişim Sorunu Yaşıyorum

04 Ağustos 2025 10:59
aldigim-hizmetten-memnun-kalmadim-kayit-silme-ve-iletisim-sorunu-yasiyorum-4.jpg
aldigim-hizmetten-memnun-kalmadim-kayit-silme-ve-iletisim-sorunu-yasiyorum-3.jpg
aldigim-hizmetten-memnun-kalmadim-kayit-silme-ve-iletisim-sorunu-yasiyorum-2.jpg
aldigim-hizmetten-memnun-kalmadim-kayit-silme-ve-iletisim-sorunu-yasiyorum-1.jpg