Gi Group İş Görüşmesinde Hayal Kırıklığı!

18 Kasım 2024 11:40

Temizlik ürünleri üreten bir firma için Gi Group beni arayarak iletişime geçti ve 1 gün sonrası için Gebze Palgaz binası karşısındaki Gi Group ofisine davet ettiler. Görüşmeye gittim, Gi Group yetkililerinden biri gelerek temizlik ürünleri üreten firma işi hakkında ön bilgi vereceğini söyledi fakat tam 40 dakika sadece Gi Group'tan bahsederek bize boş boş Gi Group'un reklamını yaptı. Temizlik ürünleri firması için görüşmeye gittik fakat karşımızdaki sözde yetkili, daha bu firmanın maaşı ayın kaçında verdiğini bile bilmiyordu ve karşımıza sadece boş muhabbet yapmak için gelmişti resmen. Daha fazla dayanamadım, toplantı odasını terk ettim çünkü bu yetkili dediğim kişi, aynı zamanda hiçbir konuda bilgisi olmamasına rağmen çok bilmişlik taslayıp oraya iş görüşmesi için gelen insanlara karşı da sürekli bir üstünlük kurma çabasında olan çok kültürsüz biriydi. Sadece kullanmış olduğu sözlerinden bir örnek: "Biz Gi Group olarak öyle kötü yerlerle çalışmayız arkadaşlar, bunu bilin." Üstelik bu toplantıda bayanlar da vardı. Ben yetkiliye, 'Senin Gi Group reklamını dinlemeye gelmedim, ' diyerek salonu terk ettim.

24 Mart 2024 23:24
Gaye sonuçtan hiç memnun değil

Getiriş Yüzünden Kişisel Bilgilerim Yayıldı!

04 Ağustos 2023 01:07

29 Mart 2024 17:17