27 Eylül 2024 20:181.494

Instagram üzerinden egeden gelen mucize diye bir sayfadan yaprak satın aldım. Yaprakların gösterilenle alakası yok. Çok kötü ve sert yapraklar. Sorduğumda suya yatır 5 dakika kaynat yumuşar dedi. Bende yaptım olmadı 5 kilo aldım yarım kilosunu olmadığı için attım. Sayfaya da yorum yazdım. Bana mesaj attı seni t. C. Avukatlarına vereceğim nasıl yorum yaparsın yazmışlar. Gönder yapraklarımı dedi. Bende bir kısmını attığımı söyledim. Gönder dedi. Is ciddiye bindi göndereceğimi anlayınca nereye attın kargo parasını keserim demeye başladı. Eğer ürün kusurluysa kargoyu satıcı oder bana kusurlu ve kötü mal gönderildi.

1 Ekim 2024 14:50

Egeden gelen mucize (Instagram) hesabından yaprak aldık ürün çok kötü. İade edeceğim. Fakat karşı taraf kargo ücretini de bana ödetmeye çalışıyor. 01.01.2024 tarihi itibari ile ürün kusurlu, ayıplı ise kargoyu satıcı öder. Ama bunlar kural kanun dinlemiyorlar. Daha kötüsü benden 560 lira kesildi, bana gelen fatura 515 liralık. Böyle isletme nasıl olur da denetlenmez aklim almıyor. İlla biz mi şikayet edelim denetlensin diye bence böyle isletmelerin kapatılması gerekli sonucu bekleyeceğim eğer ücret tam yatmazsa o zaman Tüketici Hakem Heyeti devreye girecek.

19 Nisan 2025 13:31

Acaba sonuç ne benimde başıma geldi rezil ettiler