Coinex Para Çekememe Sorunu

12 Temmuz 2024 14:23

Bir Telegram grubuna katıldım ve Coinex adlı bir coin sitesinde görev yapmam için paylaşım yapıldı. Sonrasında siteye girdim ve ilk defa girdiğim için minimum 400₺ yatırım yapılması gerektiğini söylediler yatırdım ve 550₺ aldım. Sonrasında 2000₺ den az yatıramazsınız dediler ve o parayı yatırım yaptım. Görevler tamamlanmadan para çekimi yapamazsınız dediler. Sonra 3 dakikalık görev verdi kazandım 2. Görev verdiler 11800₺ yatırmamı talep ettiler mecbur yatırdım. Sonra 3 görev verdiler 35800₺ yatırmamız istendi bu defa 4. Görev geldi 85400₺ yatırdık çekim yapmak için bunları tamamlayacağım diye kredi kullanmak zorunda kaldım bu kez hatalı işlem yaptığımı ve düzeltme işlemleri için 2 görev daha verdiler 63800₺ ve 103,800₺ yatırdım görevler sona erdi ve hesabımda 450,365₺ oldu. Çekim yapmak istedim hata yaptığınız için kredi puanının düştü düzeltme için 100,000₺ istediler yatırdım açıklama yanlış diyerek 100,000₺ daha istediler yatırdım kredi düzeltmesini yaptılar bu defa limit 500,000₺ yi geçtiği için vip üye olmalısın diyerek 100,000₺ istediler yatırdım toplam 750,365₺ oldu tekrar çekim yapmak istediğimde bu kezde vergi ödemesi %20 gerekli 150,000₺ ödeyin dediler bende içinden keserek gönderin dedim yine bize yatırmanız gerekli dendi, aksi takdirde çekim yapamazsınız dediler. Gruptan bir şahısla iletişime geçtim, o da bende yaptım ilk seferde, sonrasında problem yok dedi. Paranı çekebilirsin dedi. Parayı yatırdıkça başka bir işlem uydurup tekrar tekrar para yatırmamı istiyorlar. 650,000₺ kredi çektim ve yarın savcılığa şikayette bulunacağım. Paramı kurtarayım diye tamamen battım ve aile huzurumda bozuldu şu an napacağım hiç bilmiyorum. Bu durumdan dolayı iletişim bilgilerim ellerinde olabilir. Herhangi bir durumdan dolayı başka yerlerde geçerse bilgilerim, şikayetçiyim burada kanıtlıdır.

profile profile profile

Yorumlar (8)

Ramazan
Ramazan

Selam çöze bildiniz mi probleminizi

Mergen
Mergen

Abi şikayette bulunacağım da sizinle nasıl iletişime geçebilirim

Çağrı
Çağrı

Aynı şeyleri yaşadım savcılık gittim bana ulaşır mısın [email protected] iletişim at bir şeyler yapalım

Anonım.
Anonım.

Şikayetçi olun aynısı bende oldu kredi limitin düşük onarılması gerek diyerek 50bin tl daha istediler yatırmadım ben benim 97 bin tl gitti ben şikayetçi oldum para gönderdiğim ibanlardan

Ruwaida
Ruwaida

Hello, did you GET it?

Recai
Recai

En son paylaşımıma yoruma gelin.

Ali
Ali

Bir sonuç alabildin mi savcılıktan knk

Ruşan

Savcılığa şikayette bulundum ama halen çalışmaya devam ediyorlar gruba yazmamı engelledikleri için yazamıyorum. İl Ankara

Nidai sonuçtan hiç memnun değil

Nidai
16 Temmuz 2024 15:35
Coinex Hesabım Daki Paramı Çekemiyorum.
Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Leyla
19 Temmuz 2024 07:49