Bayer Avelox 400 Mg Yan Etki Yaptı!

Tuba
18 Mart 2024 16:38

Aralık ayında akciğer enfeksiyonu teşhisiyle avelox 400 mg Parol c vitamini yazıp gönderdi doktor mide koruyucu ilacımı sabah aç karnına aldım yemekten iki saat sonrada ilaçları içtim bu yaşıma kadar hiçbir ilacın yan etkisini doğru düzgün görmeyen ben avelox ile yerle bir oldum şoka girdim nefes alamadım bilinç kaybı titreme acile zor attım kendimi ölmeden mezara koydu beni doktorlara söylesem de bu ilaç yaptı beni mümkün değil laf söyletmiyorlar.

profile profile profile

Yorumlar (5)

Aras
Aras

Avelox 400 mg kullandım 3 gün, sağ dizimde ağrı ve ödem olusunca bıraktım

Ali
Ali

Ben de yan etkisini anında yaşadım. Tüm yüzüm şişti vücudum kıpkırmızı oldu. Nefes darlığı ve bulanık görme başladı. Hemen acile gittik alerji inesi yetmedi damar yoluyla da alerji ilacı verdiler. Bir serum taktılar 2-3 saate hafifledi etkileri

Selvi
Selvi

Ben memnun kaldım. Hiçbir yanetki yapmadı. Doğru tanı ve doğru ilaç olunca bir sorun olmuyor belkide. 3. Yu içtim bugün bakalım inşallah söylediğiniz gibi şeyler yaşamam.

Birol
Birol

Kullanmasak inanmazdım yazılanlara. Böyle bir ilacı sınırlandırmalı ya da kaldırılmalı. İlaç resmen annemi götürüyordu. Bir bardak ayran verdim i̇lacın etkisi azalsın diye, ne kadar etkiledi bilmiyorum ama biraz etkisini azalttı gibi.

Cmg
Cmg