Buhar Odası Sorunu Ve Yönetim İlgisizliği

12 Ekim 2024 20:16

Salonun 2 yıldır üyesiyim. Sauna, buhar odası ve havuz için kullanıyorum aslında. Fakat buhar odası 1.5 aydır çalışmıyor. Sistemsizlik had safhada. Buhar odası neden çalışmıyor diye soruyorum çalışmıyor mu diye bana soruyor yönetim. Kendilerinin dahi haberi yok işlettikleri salondan. 2 haftadır her gittiğimde soruyorum ama geçiştiriyorlar. Sözde tadilat olarak adlandırıyorlar ama iki tane sıva atılmış sadece. Şikayet olmadığı için de kullanıma açmak işlerine gelmiyor. Üyelik satışını yaparken yağlaya ballaya pazarladıkları buhar odasını ücretini ödediğimiz ve kullanma hakkımız olmasına rağmen neden açılmıyor?

12 Ekim 2024 19:57

Salonun 2 yıldır üyesiyim. Sauna, buhar odası ve havuz için kullanıyorum aslında. Fakat buhar odası 1.5 aydır çalışmıyor.  Buhar odası neden çalışmıyor diye soruyorum çalışmıyor mu diye bana soruyor yönetim. Kendilerinin dahi haberi yok işlettikleri salondan. 2 haftadır her gittiğimde soruyorum ama geçiştiriyorlar. Sözde tadilat olarak adlandırıyorlar ama iki tane sıva atılmış sadece. Şikayet olmadığı için de kullanıma açmak işlerine gelmiyor. Üyelik satışını yaparken yağlaya ballaya pazarladıkları buhar odasını ücretini ödediğimiz ve kullanma hakkımız olmasına rağmen neden açılmıyor?

Ek

Çamlıca Universe Haksiz Kazanç Elde Etme

31 Ekim 2023 23:20
Murat sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2023 10:54
Bir sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 2024 16:10

30 Ağustos 2023 16:58
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

BlueZone Fitness&Spa Ümraniye Serenity Bluezone Fitness Salonu Çok İlgisiz Ve Çözüm Olmuyor

17 Kasım 2023 15:28