Trendyol Childbaby Şikayetçiyim

Gözde
24 Aralık 2024 00:31

Trendyol'dan arkadaşımın çocuğu için bir takım söyledim ve takım orijinal zannederek aldım takım bana geldiğinde boyası akmış bir ürün olarak geldim süreci bilmediğim için Trendyol müşteri hizmetlerine bağlanarak her aşamayı kendilerine anlattım onlar da satıcının iade istediğini veya iade etmem gerektiğini söylediler ve satıcıya ürünü değiştirmek istediğimi hediye olacağı için daha düzgün daha boya sarkmamış bir ürün olmasını istediğimi belirttim satıcının da elinde ürün olmadığı için değişim yapamayacağını iade etmem gerektiğini söyledi ettim ve kullanılmış ibaresi ile ürünümü iadesini kabul etmedi ve Balıkesir karesi bölgesine bakan Sürat Kargo ile sorun yaşadığım için tüm gün evde olmama rağmen evden çalışmama çalışmama ibaresi ile iradem satıcıya geri dönmüş ve ben iadem elime ulaşmadı şeklinde müşteri hizmetlerine bağlandığımda satıcıya geri döndüğünü söyledi. Tekrar tekrar ürünüm elime ulaştı ve ben Trendyol tarafından kod alamıyordum ve müşteri temsilcisi bana satıcının ürünü iade istediğini sorun olduğunu söyleyerek bana kendileri iade kodu verdi ve ürünü iade ettim daha doğrusu edemedim üç kere gönderildi ibaresi ile ürünüm satıcı da kaldı ve param da iade olmadı bana gelsin ya da ücret iadem sağlansın gerçekten böyle bir platform olduğunu zannetmiyordum gerçekten çok üzüldüm ben müşteri hizmetlerine danışarak bana kalkıp kargodan kaynaklı da olsa üç kere gönderiliyor dikkate alın şeklinde herhangi bir şey yazılmadı tüm görüşmelerin ekran görüntü bu sorunun acilen düzeltilmesini rica ediyorum.

Pelin sonuçtan hiç memnun değil

16 Şubat 2025 14:24
Trendyol Express Kargo Sorunu Ve Çözüm Eksikliği
Trendyol Express Kargo Sorunu Ve Çözüm Eksikliği
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2023 02:25

Bengisu
16 Eylül 2024 18:38
Gülen sonuçtan hiç memnun değil

Gülen
27 Eylül 2023 17:13
Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Ertuğrul
18 Ocak 2024 09:51