Superonline Abonelik Aktivasyonunda Belirsizlik Ve İletişim Sorunu

23 Aralık 2024 11:02

19/12/2024 tarihinde Superonline ile iletişime geçerek yeni üyelik için başvuruda bulundum ve aynı gün içerisinde ilgili ekip adresime gelerek daire içerisine kadar hattı çekti fakat apartman içerisindeki kutuda boş port olmadığı gerekçesiyle aboneliği aktive edemediler. Konu ile ilgili yapılması gerekenin "var ise apartman içerisinde daha önce aboneliği olan ve artık Superonline kullanmayan bir dairenin eski kullandığı port üzerinden bağlantı yapılabileceğini veya apartmandaki Superonline kutusu içerisine yeni bir switch eklenmesi gerektiğini" söylediler. Altyapı birimine "yeni switch eklenmesi ile ilgili mail attıklarını, kendilerinin bu konu ile ilgili bir şey yapamayacaklarını" söylediler. Apartmanda yaşayan diğer kişiler ile görüşüp, daha önce Superonline kullanan fakat üyeliğini iptal etmiş bir daire olduğunu ekibe bildirdim fakat hiçbir işlem yapmadan gittiler.

19/12/2024 tarihinden beri konu ile ilgili hızlandırma talebi ilettiklerini fakat bundan başka bir şey yapamayacaklarını söylüyorlar ve konu ile ilgili hiçbir şekilde nihai muhatap bulamıyorum. Normal şartlarda bu gibi bir sorunun 48 saat içerisinde çözülmesi gerektiğini fakat tam kesin bir süre söyleyemediklerini belirtip duruyorlar.

Bu durumda ben belirsiz bir süre (1 hafta, 10 gün, 1 ay vs.) beklemem gerekiyor. Hiçbir şekilde geri dönüş yok. Süreç ile ilgili bir yetkili bir birim ile görüşmek istiyorum.

23 Aralık 2024 11:02 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

23 Aralık 2024 15:15

Merhaba Egemen Bey, Müşteri hizmetlerimize ilettiğiniz talebinizi titizlikle takip ediyoruz. Sonuçlandığında ekiplerimiz tarafından bilgi verilecektir. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

Egemen
Egemen
23 Aralık 2024 15:18

Merhaba, maalesef ki yukarıda verdiğiniz hiçbir cevap sorunum ile alakalı değil ve maalesef uygulama vs üzerinden de kimseye ulaşamıyor ve çözüm bulamıyorum bu konu ile ilgili.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2024 18:57

27 Eylül 2024 11:02
Özgün sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2025 11:10
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2025 20:51
Muhterem sonuçtan hiç memnun değil

Muhterem
16 Eylül 2024 20:09