Kablo Net Teknik Servis Sorunu: Ücretli Hizmet Ve İletişim Eksikliği

24 Kasım 2024 13:11

Kasım 21 itibarıyla ev interneti süresi bitti ve internet aboneliğimi sonlandırdım. Modem ve uydu birlikte olduğu için ve kurulumu teknik servis yaptığı için önceki uydu alıcısına ayar yapamıyorum ve televizyonumu kullanamıyorum. Bu durumu müşteri hizmetlerine ilettim.
3 gün önce eve teknik servisin gelmesi için kayıt oluşturdular, teknik servisin bizi arayacağını söylediler ve teknik servisin ücretli olduğunu belirttiler. Şu an ne arayan var ne gelen var, 3 gündür evimizdeki televizyonu kullanamıyoruz. Kendi uydu sistemimizin ayarı için de önceki Kablo Net sisteminin sökülmesi gerekiyor ve bunun için ücret de talep ediyorlar. Kablo Net ekibi gelmezse halen televizyonumuzu kullanamayacağız ve kendi ekipmanlarını söküp gitmeleri için de ücret ödeyecek olmamız çok saçma.

24 Kasım 2024 14:51 (Şikayetten 1 saat sonra)
Aykut
05 Aralık 2024 10:16

14 gün oldu halen teknik servis gelmedi TV kullanamıyoruz ben hayatımda böyle bir şey görmedim ilk başta Kablo Net bağlattığım için de çok pişmanım bu kadar basit bir işlemin bu kadar çok uzayacağını bilseydim hiç bağlatmazdım.

Bilal

Teknik servis ücreti sonradan çıktı. Ki adeta kimse şikayette bulunamasin, diye!

Volkan sonuçtan çok memnun

02 Kasım 2024 10:31