Turkcell Tahsilat Servisi Hakkında Belirsizlik

09 Aralık 2024 19:43

9 Aralık 2024 tarihinde saat 14 sıralarında (telefonumun sesi kısık olduğunu unutmuşum) 3 farklı numaradan aranmışım, duymadım. Sonra gördüm. Bu numaraların üçünü de aradım, Turkcell'in karşılama müziği çalıyordu, bağlanamadım. Akşam aradığımda bu üç numara Turkcell tahsilat birimi dendi, niçin arandığımı sordum, bir bilgi görünmüyor, belki bilgi vermek için aranmışsınız dendi. Müşteri hizmetlerini aramam söylendi. 532 Turkcell müşteri hizmetlerini aradım, bu numaralar Turkcell'e mi ait, Turkcell tahsilat servisi diye cevap veriyor. Turkcell karşılama müziğinin aynısı çalıyor dedim, müşteri hizmetleri yetkilisi bu numara bize ait değil diyor, numara sorgulama yapın dedim, böyle bir uygulamamız yok deniyor. Bu numaralar Turkcell'e ait değil mi? 3 kez aradım, 3 kişi aynı şeyi söyledi. Çalışanlar Turkcell numarasını mı bilmiyor veya beni Turkcell tahsilat servisi diye kim aradı? Öğrenmek istiyorum.

09 Aralık 2024 19:44 (Şikayetten 1 dakika sonra)

10 Aralık 2024 09:00

Değerli Müşterimiz, Tarafınıza yapılan aramaların ekran görüntüsünü talebinizle birlikte iletmeniz durumunda memnuniyetle yardımcı olacağımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Turkcell

07 Şubat 2024 23:08
Turkcell Personeli Bilgisiz Ve Uygulaması Da Çalışmıyor
Turkcell Personeli Bilgisiz Ve Uygulaması Da Çalışmıyor
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2024 11:54
Yanlış Numara Üzerinden Sürekli Borç Mesajları