Ramazan sonuçtan memnun

Turkcell Superbox Zte Modem Pişmanlık Ve Hizmet Sunmadıkları Halde Cayma Bedeli

03 Temmuz 2024 22:27

Yaklaşık Mayıs ayının 9'unda başlatılan Superbox 100 GB aboneliğimin ardından, Haziran'ın 12-13'ünde modem arızalandı. Ben diyorum, eski modemim var. Hattı ona taktığımda sorunsuz kullanıyorum ama sizin verdiğiniz ZTE Modem arızalı. Bu sefer kurulum yapılan adrese gitmezseniz teknik destek veremeyiz. 300 TL ücret alırız. Madem mobil modem sattınız, ben niye aynı yerde durmak zorundayım? Teknik destek ücretli diyorlar hâlâ. Diyorum ki, teknik yönü belli, kullandığım bölgeyle alakası yok. Başka modemle hat sorunsuz çalışıyor. Eğer parasını almışsanız, paramı iade edin, modeminizi alın. Ben modem zaten talep etmedim. Parasını almadıysanız modeminizi alın. Bir şey yapamıyoruz diyorlar. Güya kaliteli diye başka operatörü bırakıp, 2 katı fiyata Turkcell'e geldik. 1 ayda burnumdan geldi. Şu an abonelik iptali yaptım. 1194 TL fatura mesajı geldi. Cayma bedeli vs. daha başka masraflar çıkar, faturaya yansır diyorlar. Ben abonelik iptali talep ettim kurtuldum. Herkes ona göre düşünsün. Araştırırsanız eğer, ZTE modemlerin hepsinde mağduriyet yaşamış yüzlerce kişinin şikayetlerini görürsünüz. Bu mağduriyetleri de sözleşmede önceden attırdıkları imza ile zaten yasal hale getirmişler. Bir tane bile sorunu çözülen kullanıcı yok. Wi-Fi ışığı yanmayan, reset atılmayan, Wi-Fi ışığı yansa bile hiçbir şekilde internete bağlanmayan ZTE modem pişmanlığını yaşayanlar bolca var. Çözümleri ne peki? Zaten sözleşmede belirtmişler. Bir bahane bulacaklarını... Herkese bunu anlatacağım ki, bu saçmalıkları göze almayan boşa yorulmasın. Ona göre düşünsün abone olup olmayacağına karar versin.

03 Temmuz 2024 22:28 (Şikayetten 1 dakika sonra)

03 Temmuz 2024 23:08

Hiçbir şey yapmayacağınıza eminim. Sadece boş birkaç kelimeyle cevaptan ibaret. Modemlerin hepsi arızalı. Herkes aynı sorunu yüzlerce kez yazmış ve çözüm sunmamışsınız. Modemi değiştirmek yerine, mağdur ediyorsunuz ki, mesele cayma bedeli almak. İlk kurulum yaparken bile modem arızalı çıktı, kurulum yapan kişi 2. Modemi alıp geldi. Onu kurdu. O da 1 ay bile gitmedi işte. Verdiğiniz modemlerin kalitesi belli. Bu kadar kişiyi mağdur ederek hâlâ, para kazanma ve zarar etmeme odaklı geri dönüş yapıyorsunuz. Erdemli bir kurum, hizmeti sunamadım der, ücret iadesi yapar. Siz bir de cayma bedeli derdindesiniz. Ayrıca bir de bozuk modeme tenezzül edip geri göndermemizi istiyorsunuz. Eve gelip alın bari bir zahmet. Kargoya verin demeye bari utanın

04 Temmuz 2024 08:10
06 Temmuz 2024 14:22

Abonelik iptalinden sonra geri dönüş yapıldı. Yaklaşık 20 dakika görüşme sonunda çalışma adresime taşıdılar aboneliği. Buradan arıza bildirimi yaptım. Şimdi teknik servis yönlendirilecek. Şu an modemin arızalı olduğunu, bu modemlerde hata olduğunu kabul ediyorlar. Şaştım😃 ama bir yandan da mutlu oldum 😃 bakalım ne olacak

10 Temmuz 2024 19:48

Hala dönüş yok. Güya teknik servis gelecekti. Nasıl olsa faturayı alırsınız. Hizmet vermeden para almak sorun değil nasıl olsa. 24 saatte çözülecekti. Hani?

11 Temmuz 2024 18:53

Çıkarttıkları cayma bedelinin iptal olacağını söyleyerek, aboneliği görev yerime taşıttılar. Mevcut adresten arıza bildirdim. Modemde arıza olduğunu kabul ettiler. 24 saatte çözülecek dendi. 6 gündür ilgilenen yok. Arayıp soran yok. Üstelik cayma bedeli iptal edilmediği için ödenmemiş fatura çıkıyor ve hat kullanıma kapalı. Turkcell uygulamasında ise ödenmemiş fatura yok. Saçma sapan işler. Ne sorunu düzeltiyorlar. Üstüne bir de fatura var deyip hat kısıtlanmış ve başka modemde de kullanamıyorum. Kullanmadığım, olmayan hizmet için günler geçmeye devam ediyor. Fatura günü gelince, hizmet vermedik, vallahi ayıp olur, almayız o parayı demezler herhalde. En azından iptal edilmiş olsaydı, öderdim 1200 TL cayma bedelini. Şimdiye kadar başka operatörden abonelik başlatırdım. Kullanmaya da başlamış olurdum. Tamamen mağduriyet ama hak hukuk gözeten yok

13 Temmuz 2024 16:15

Şuna itibariyle, modem değiştirildi. Eski model Huawei modem takıldı. Şu an sorun yok

17 Temmuz 2024 00:47
turkcell-superbox-zte-modem-pismanlik-ve-hizmet-sunmadiklari-halde-cayma-bedeli-1.jpg

Sorunsuz çalışıyor bu modemle

17 Temmuz 2024 00:49

1 aylık mağduriyetin giderilmesi için fatura indirimi talep ediyorum

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2024 23:04
Superbox Hizmetinde Yaşanan Sorunlar Ve Yanlış Bilgilendirme
Ata sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Superbox Modem Değişimi Sonrası Hız Problemi

04 Ağustos 2024 18:19

Fahiş Fatura, Sıfır Hizmet: Superbox Mağduriyeti

Şeymanur
03 Ekim 2025 09:57
Huseyin sonuçtan hiç memnun değil

Huseyin
12 Eylül 2025 09:48