Turkcell Mavikart Sahibi Olarak Hat Devri Engeliyle Karşılaştım

24 Aralık 2024 12:23

Yeğenim üzerine olan Hazır Kart hattını kendi üzerime almak istedim ve Turkcell uygulaması üzerinden hat ön devir işlemini başlattık. Gelen mesaj şöyle :Hat devri için devralacak kişinin bir Turkcell mağazasına gidip gerekli dokümanlarla hattı üzerine alması gerekiyor.

Mağazaya gidiyorum ve bunun gerçekleşemeyeceğini söylüyorlar. Sebep ise Mavikart sahibi olmam yani ikinci sınıf insan muamelesi görüyorum. Peki kendi üzerime yeni bir Hazır Kart hattı alabilir miyim? Bir muamma

24 Aralık 2024 12:23 (Şikayetten 1 dakika sonra)

24 Aralık 2024 16:12

Merhaba, Konuyla ilgili size yakın bir mağazamızdan işlem yapabilirsiniz. Dilerseniz başvuru şartlarını https://www.turkcell.com.tr/yardim/turkcellli-olmak/turkcellli-olmak/nasil-hazirkart-alirim bağlantısından da kontrol edebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Tansel

Bu konuda bir çözüm oldu mu?

Basar sonuçtan hiç memnun değil

Vefat Eden Yakınıma Ait Hattın Devri İçin Çözüm Bulunamıyor, Mağduriyetim Sürüyor

01 Ağustos 16:35
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Mavi Kartlılara Haksızlık: Turkcell Hattımı Alamıyorum

17 Şubat 11:21
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2024 20:30
Turkcell Kategorileri