Orhan sonuçtan hiç memnun değil

TT Mobil Uygulamasına 9520 İle Giriş Yapamıyorum.

TT Mobil Uygulamasına 9520 İle Giriş Yapamıyorum.
08 Ağustos 2024 11:35

Türk Telekom online işlemler uygulamasına yaklaşık 1 yıldır giriş yapamıyorum. Şifre alma butonuna tıkladığımda şifre yazıp mesaj gönderemiyorum. Bu durumdan dolayı kalan internetim, faturam ve Sil Süpür gibi özelliklerden faydalanamıyorum. Bu durum için gereğinin yapılmasını rica ediyorum. Türk Telekom mobilime giremiyorum şifre al diyor 9520 mesaj gitmiyor... Sorun devam ediyor

profile profile profile

Yorumlar (5)

Abdullah

Evet 9520 bana da mesaj gelmiyordu. 1.5 yıldır. Meğerse telefondan o numarayı engellemişim. Engeli kaldırdım mesaj geldi tekrar. Engeli kaldırman yeterli gelir mesaj. Rehber ayalarından gir bul ve engeli kaldır

Emrah
Emrah

Kardeş sırf mağduriyetini gidermek için giriş yaptım. Ne yazık ki engellenen numaralara almışsın tek sefer engellemek yetiyor. Herhangi bir operatör çalışanı filan değilim sıradan bir vatandaşım. Çözüm çok basit ama yaparsın yapmazsın bilmem. Telefonu fabrika ayarlarına sıfırla dostum.

Abdullah

Metin sonuçtan hiç memnun değil

Türk Telekom 9520 Mesaj Gitmiyor

18 Haziran 2024 16:33
Türk Telekom 9520 Mesaj Gitmiyor

TT Mobil Şifre Alamıyorum

17 Haziran 2024 21:51

Türk Telekom Online İşlemlere Giriş Yapamıyorum (şifre Hatası)

17 Temmuz 2024 01:32
Türk Telekom Online İşlemlere Giriş Yapamıyorum (şifre Hatası)

Türk Telekom Kategorileri