Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Firması Defolu Ürününün Arkasında Durmuyor

Burcu
10 Temmuz 2023 17:18

Tefal'den 7 Ekim 2020'de almış olduğum tost makinesi 1. Yılına yaklaşırken plakaların altındaki yaylar koptu gevşedi ve ne yazık ki artık kullanılamaz hale geldi. Ürünümü aldığım yere Optimum Media Markete götürmek istedim. Ürünümü incelemeye götüreceklerini söylediler fakat beni aylarca oyaladılar. Hiçbir şekilde tamir etmediler. Ürünümü satın alırken her türlü problemin giderilebileceğini beyan ederek koruma paketini satmak istediler ben de Tefal markasına güvenmiş olduğum için kabul edip satın aldım Fakat şu an yaşadığım mağduriyeti hiçbir şey karşılamıyor Ben Tefal markasına kurumsal bir firma olduğu için yıllarca da alışveriş yaptığım için güvenerek satın aldım Fakat şu an beni yarı yolda bırakıyor. Videoda her şey gördüğünüz gibi detaylı bir şekilde paylaşmaya çalıştım. Böyle bir problemin tamamen üretim kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bir Tost makinesinin ömrü bu kadar kısa olabilir mi? Ürünümün en kısa sürede tamirini ya da birebir aynı ürünle değişimini talep ediyorum

10 Temmuz 2023 17:19 (Şikayetten 1 dakika sonra)

11 Temmuz 2023 12:39

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Tefal'den aldığım tost makinesi ilk kullanımda kırıldı. Önce ücretsiz yaparız deyip sonra parça yok gelince ücretli olur dediler.

Öznur
16 Ekim 2024 00:16

Ahmet
23 Mayıs 2023 02:07
Tefal Tamir Yapamayıp Düşük Modelli Ürün İle Değişim Dayatması
tefal-tamir-yapamayip-dusuk-modelli-urun-ile-degisim-dayatmasi-3.pdf
tefal-tamir-yapamayip-dusuk-modelli-urun-ile-degisim-dayatmasi-2.pdf
tefal-tamir-yapamayip-dusuk-modelli-urun-ile-degisim-dayatmasi-1.pdf
Mine sonuçtan hiç memnun değil

Mine
19 Şubat 2024 17:54