Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Servis Ücreti Ve İade Talebi

Abdullah
16 Ekim 2024 15:49

Şikayet Açıklaması
5124**15 abone numaralı kullanıcınızım. Ev internetimizin kesilmesi sebebiyle oluşturduğumuz talep doğrultusunda gelen ekip, bina çatısında bulunan kablo hattında fare kemirmesinden dolayı hasar oluştuğunu tespit ederek gerekli onarımı ücretsiz olarak yapacağını beyan ederek gerekli onarımı yapmıştır. Aynı arıza 3 gün sonra tekrarlayınca ekip tekrar gelip arıza sebebini yine fare kemirmesi olarak tespit edip bizden onarım için iş emri talebinde bulundu. Biz de merkezi arayarak iş emri oluşturduk. Sonra ekip arızayı giderip bizden arıza giderildiğine dair form imzalamamızı isteyip herhangi bir ücret söz konusu olmadığını söyleyerek gitti. Fakat gelen faturada 1200 TL servis ücreti yansıtılmış ve otomatik ödemede olduğu için ödenmiştir. Apartman içerisinden evimize kadar internet hizmetini sorunsuz ve güvenli şekilde getirmek kurumunuzun sorumluluğunda olup, kendi hatamdan kaynaklanmayan ve sorumluluğum dahilinde olmayan işlemin ücretini kullanıcıdan talep edip tahsil etmek etik ve kanuni değildir. Bahsi geçen ücretin tarafıma acilen iade edilmesini, edilmez ise tüm kanuni haklarımın saklı olduğunu tarafınıza ihtaren ve ihbaren bildiririm. Gereğini tarafınızdan rica ederim. İyi çalışmalar.

16 Ekim 2024 15:49 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

16 Ekim 2024 16:37
Abdullah
16 Ekim 2024 17:57

Apartman çatısındaki farelerin kemirdiği Superonline'nin teknik personeli tarafından tespit edilen internet kablolarının, benim sorumluluğumda olmayıp, bu kabloları daireme güvenli bir şekilde taşıma görevi Superonline aittir. Farelerin kemirdiği kablo arızası ücretinin benden alınmasını kabul etmeyip kanuni hakkımı mahkeme yoluyla arayacağımı bilgilerinize arz ederim.

02 Ekim 2023 18:41
Damla sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Kablo Ücreti Talebine İtiraz

19 Temmuz 20:05