Zekiye sonuçtan hiç memnun değil

Netflix Çalınan Hesabımı Kurtaramadı

27 Ağustos 2024 23:42

Netflix izlerken pat diye kapandı, her yerden sanki hiç hesabım yokmuş gibi oldu, anlayamadım. Hesabım çalınmış, Netflix hiçbir şey yapamadı. Bir numarayla konuştum, banka hesap bilgileri istedi. Netflix help kısmından mesajla sorunu bildirdim, o da banka bilgileri istedi. İşlemlerin devam etmesi için banka hesap bilgilerimi vermem gerekliymiş. Güvenli bir gönderi göndereceklermiş, oradan ben girecekmişim. Nasıl güvenebilirim ki? Çalınan hesap da Netflix hesabı, demek ki çok da güvenli bir sistemleri yok. Bankanın kendisi bile banka hesap bilgilerimi direkt istemez, bu nasıl sistemse ben anlayamadım. Kendim hesabı açmaya çalışırken de aynı e-postayla tekrar yeni bir hesap açıldı, eski hesabım gittiği gibi ikinci bir ödeme de yapmış oldum. Demek ki koskoca Netflix güvenlik konusunda yetersizmiş.

Evet verildi

İsmail

Sanal kart oluşturun Netflix müşteri hizmetlerini arayın hesaptan para çekildiyse iade ediyorlar banka bilgilerini istiyorlar sıkıntı yok, aynı olay benim başımada geldi paramı iade ettiler, artık ödememi sanal kartla yapıyorum

Zekiye

Normalde de ödemelerimi sanal kartla yapıyorum da sizin hesabınızı geri aynı şekilde verdiler miydi acaba

Simge sonuçtan hiç memnun değil

Simge
07 Temmuz 2024 12:12