Millenicom'dan Haksız Servis Ücreti Talebi

Millenicom'dan Haksız Servis Ücreti Talebi
14 Kasım 2024 16:06

4.11.2024 tarihinde Millenicom a başvurdum. Kurulum bedeli de ödeyerek yaptığım başvuruda 5.11.2024 tarihinde ekipler kabloyu bina dışından çekerek internet bağlantımı yaptılar. Şikayet üzerine kabloyu içeriden aldırmak istedim. Millenicom ekipleri yardımcı olamayacaklarını söylediler. Elektrikçiden 1450 TL bedelle kabloyu içeriden çektirdim sadece kablo modem bağlantısı için Millenicom ekiplerinden yardım istedim. Bağlantı sonrası 549 TL lik bir bedelin fatura edileceği tarafıma bildirildi. Hem ilk başvuruda kurulum ücreti ödeyip hem de sizin yardımcı olmadığınız halde bir elektrikçiden 1450 TL bedelle bina içi kablo çektirme sonrası 549 TL yine bir servis ücreti daha çıkarmanız çok haksızlık. Daha yeni abone olan bir müşteriye böyle bedelleri fatura etmenizde çok haksızca. Bu tutarı iptal etmenizi istiyorum.

14 Kasım 2024 16:07

4.11.2024 tarihinde Millenicom kurulum ücretinin de içinde bulunduğu İnternet başvurusu yaptım. 5.11.2024 tarihinde İnternet kablosu bina dışından çekilerek bağlantı sağlandı. Şikayet üzerine kabloyu içeriden aldırmak istedim ama Millenicom ekiplerinden gerekli yardımı alamadım. Bir elektrikçiden 1450 TL bedelle bina içi kablo çektirdim. Millenicom ekiplerinden sadece kablo modem bağlantısı için yardım istedim. Bugün faturama sırf bu işlem için 549 TL bedel yansıtılacağı söylendi. Müşteri hizmetlerinizi aradığımda yardımcı olmadılar. Hem 10 gün içinde kurulum ücreti ödeyip hem elektrikçiye 1450 TL para verdim. Üstüne tekrardan 549 TL lik ödemem çok haksızlık. Bu bedeli ödemeyeceğim İptal edilmesini istiyorum. Gerekirse Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Hem kurulum ücreti alıyorsunuz hem kablolama yapmıyorsunuz üstüne bir de haksız ücret talep ediyorsunuz. 549 TL nin iptal edilmesini istiyorum

Eren sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2024 13:38
Kurulum Ücreti ve Hizmet Eksikliği Sorunu
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2024 10:29
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2023 17:30
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
08 Aralık 2024 02:15