Vodafone'da Kullanılmayan Youtube Premium Hakkı Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

09 Aralık 2024 10:39

Bir Vodafone'lu olarak Youtube.com Premium üyeliği yapmak istiyorum. Hesabımda ilk üç ay ücretsiz kullanım hakkım olduğu yazıyor. Fakat üyelik yapmak istediğimde bu hakkımın kullanıldığı söyleniyor. Abonelik geçmişimde dahi böyle bir şey olmadığı belli olmasına rağmen bunu kullandığımı iddia ediyorlar. Defalarca kaç kişiyle iletişime geçtim sürekli iletişime geçeceklerinin söylüyorlar. En son biri üyeliğimin 1 ay önce aktive edildiğini söyledi. Nerede o zaman aboneliğim diyorum cevap yok. İnsanlarla dalga geçmeye de başlayan bu sistemi şikayet ediyorum ve sorunumun derhal çözülmesini talep ediyorum

09 Aralık 2024 14:00

10 gündür takip sürecinin başlatıldığını söylüyorsunuz ama hala cevap yok ve neden bugün müşteri temsilcisi aboneliğimin bir ay önce başlatıldığını söylüyor. Benim kampanyamı başkası mı kullanmış? Ben takip sürecinin başladığını biliyorum bu soruma cevap almak istiyorum. İnsanlarla neden dalga geçiyorsunuz?

09 Aralık 2024 10:50 (Şikayetten 10 dakika sonra)
09 Aralık 2024 10:55

09 Aralık 2024 10:56

Vodafone ilgi falan duymuyorum ve bu sorun artık çözülmezse en kısa sürede hattımı taşıyacağım böyle basit bir sorunu bile çözemeyen ve müşterisini sürekli oyalayıp dalga geçen bir operatörde daha fazla durmam.

09 Aralık 2024 16:38

Nurullah sonuçtan çok memnun

Nurullah
22 Şubat 2024 03:10

29 Aralık 2023 11:39
Vodafone Youtube.com Premium İptal Saçmalığı
vodafone-youtubecom-premium-iptal-sacmaligi-3.jpg
Aynur sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2024 11:32
Ali sonuçtan çok memnun

09 Mayıs 2025 16:34
"Teşekkürler"
Vodafone Youtube Premium Ayrıcalığım Erken İptal Edildi, Müşteri Hizmeti İlgisiz

Vodafone Youtube Premium Kampanyası İçin Eposta Sorunu Çözülmüyor

İrfan