Vodafone Hat Kapatıldığı Halde Borç

Gülseren
21 Mart 2024 18:35

Vodafone, benim sadece bir ay kullanıp kapattığım, kapatmadan önce hem bayiiden hem de bizzat Vodafone'yi arayarak hattın tamamen kapatıldığını ve borcun vs kalmadığını teyit ettirdiğim halde aylar sonra icra ve borç geldi. Ayrıca hem yaptığım ödeme faturasını hem de Vodafone ses kaydı dinlenmesini talep etmeme rağmen bunlara hiç bakılmadan borcu ödemem isteniyor. Avukatlık bürosunu defalarca defalarca aradım ve yazdım ancak bir çözüm bulamadım. Bana hattın herhangi bir borcu kalmadığı ve kapatıldığı söylendi. Aynı gün kartı kırıp attım. İlk defa Vodafone kartı aldım ve bir aylık kullanım sonucu binlerce tl giderek artan bir borç ve mahkeme ücreti oluştu. Kesinlikle bu hukuki değil hatta d... K Bana kartın kapandığını ve yüklü bir ödemeden ( hat iptali ücreti, fatura vs) aylar sonra borç var diyenler kendileri. E devletimde tesadüfen gördüm adıma açılan dosyayı. Ve stresten kriz panik atak geçirdim.

21 Mart 2024 19:29 (Şikayetten 53 dakika sonra)
02 Nisan 2024 11:03

Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

Muhammet
11 Şubat 2024 01:15
vodafone-hattimi-iptal-etmiyor-2.jpg
vodafone-hattimi-iptal-etmiyor-1.jpg

16 Nisan 2024 11:01
Talha sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2023 13:50

08 Kasım 2024 22:17