İzel sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Evde İnternet Teknik Servis Yetersizliği

12 Ağustos 2024 18:31

Vodafone evde internet kullanıcısıyım. İnternetimde Kopmalar meydana geldiği için 8 Temmuz 2024 tarihinde 165415114 numaralı arıza kaydını bıraktım. Gelen teknik servis hiçbir çözüm bulamadı Türk Telekom'a aktardı Türk Telekom'dan gelen ekip internet bağlantısını tamamen koparttı. Türk Telekom ekibi gelene kadar bağlantı kopup birkaç saat sonra düzeliyordu Türk Telekom ekibinden sonra bağlantı tamamen koptu. Bu tarihten beri sürekli arıza kaydı oluşturmama rağmen hiçbir şekilde çözüm bulunamıyor. Arıza kaydım çözümlenmeden otomatikman kapatılıyor. Neye göre kapattıklarını sorduğumda ise genel bir sorun olduğunu düzelince bana haber vereceklerini söylüyorlar. Tarafıma fatura geliyor. Ödeme yapıyorum. Arıza tamamlandıktan sonra faturadan düşürüleceği söyleniyor arıza bir aydan fazla süredir çözülmüyor benim ödediğim faturanın enflasyon oranı ne olacak? Ayrıca bir de sanki bütün sorun çözümlenmiş gibi benimle çalışıyorlar. Vodafone evde internetten aranıyor tarifemin yakında biteceğini yeni tarife için anlaşma yapmamızı istiyorlar. Şikayetçiyim hem çözüm yok hem de hâlâ ürün satmaya çalışıyorlar.

12 Ağustos 2024 19:18 (Şikayetten 46 dakika sonra)
19 Ağustos 2024 17:23
19 Ağustos 2024 17:25

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve gerekli işlemler tamamlanmıştır. Vodafone Evde İnternet'e göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Vodafone Evde İnternet Müşteri Hizmetleri

İzel
İzel
23 Ağustos 2024 10:55

Hala sorunum çözüme ulaşmış değil. Kesinlikle hizmetten memnun kalmadım. Hala internet yok.

Cevdet sonuçtan çok memnun

10 Nisan 2025 17:02
"Teşekkürler"
Vodafone Evde İnternet: Sürekli Kesinti Ve Çözülmeyen Sorunlar
Vodafone Evde İnternet: Sürekli Kesinti Ve Çözülmeyen Sorunlar
Serpil sonuçtan memnun

24 Nisan 2024 17:38
"Bu kadar geç kalmalarına rağmen teşekkür ederim. Aynı sorunu yaşamayız inşallah."
Bahadır sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2024 12:01
Nilüfer sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2024 21:35

13 Kasım 2023 12:28