Ulaştırma Bakanlığı (Sirkeci - Kazlıçeşme) Hattı

28 Nisan 2024 18:03

27.04.2024 tarihinde saat 22.50 sıralarında Marmaray Kazlıçeşme durağında indik ve Sirkeci-Kazlıçeşme hattına geçiş yapmak istedik. Ancak güvenlik, en son aracın 22.40'ta kalkış yaptığını söyledi. İnternette yaptığımız araştırmalarda ise son trenin 23.50'de olduğunu gördük. Cumartesi akşamı bu şekilde bir uygulamanın olması anlaşılır değil. Zira biz, hızlı tren ile Bakırköy'e, oradan Marmaray ile Kazlıçeşme'ye geldik ve Cerrahpaşa'ya geçmek istedik fakat başaramadık. Elimizde valizler, sırtımızda çantalarla öylece kaldık. Ayrıca, 80T hatlı otobüslerin de olmaması ve taksilerin yakın mesafeye yolcu almadığı için Cerrahpaşa'ya kadar yürümek zorunda kaldık. Cumartesi akşamı bu şekilde davranılması kabul edilemez. Diğer trenler yolcu taşırken, Sirkeci-Kazlıçeşme hattının 22.40 sonrası çalıştırılmaması büyük bir eksikliktir. Lütfen bu konuda gerekli önlemleri alın ve yaşlı insanları ellerinde valizlerle ortada bırakmayın. Sayın Ulaştırma Bakanı, bu eleştirilerin tarafınıza ulaşmasını umuyorum. Bu duruma bir an önce son verilmesini talep ediyorum. İyi hizmetlerin sadece lafla değil, icraatla olduğunu hatırlatmak isterim. Bu konudaki rahatsızlığımı ve eleştirimi ifade ederken, hizmet anlayışındaki bu eksikliği şiddetle kınıyorum.

02 Temmuz 2024 12:34

21 Ağustos 2023 13:35

08 Nisan 2024 14:53

28 Nisan 2024 11:11
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Özlem Batman Başta Olmak Üzere Hiçbir Firmanın Denetlenmemesi.