Abdurrahman sonucu yetersiz buldu

TurkNet Nakil İşlemi Yapılmıyor

TurkNet Nakil İşlemi Yapılmıyor
17 Temmuz 2024 20:37

Türk.net aboneliğine yaklaşık iki ay önce nakil yaptım. O zaman ben bir ay sonra yeni adrese nakil yapacağımı söyledim. Hemen nakil işlemi yapılacağını, yeni adresin 1.000 MHz desteklediği için yeni modem ile işlemin hemen yapılacağı belirtildi. 09.07.2024 tarihinde nakil için başvurdum ve bu süre zarfında 5-6 destek kaydı oluşturmama, 5-6 kez telefonla görüşmeme rağmen ve en geç 3 ila 7 gün içinde nakil işlemi yapılacağı belirtilmesine rağmen, aradan 9 gün geçmesine ve binada da kutu olmasına rağmen halen nakil işlemi yapılmamaktadır ve artık destek talebime cevap bile vermemektedirler.

18 Temmuz 2024 00:23

Benim anlamadığım şu, Üç sokak öteye abone naklini 10 günde gerçekleştiremiyorsanız ne diye her yerde bangır bangır reklam yapıp abone toplamaya çalışıyorsunuz. Ayrıca evden çalışma yapıyoruz internetin çok acil bağlanması gerektiğini her seferinde belirtmemize rağmen… iş akdimiz feshedilirse sorumlu kim olacak acaba on gündür çalışamıyoruz diye.

19 Temmuz 2024 13:17

Nihayet şikayet var’da yayınlandıktan sonra 10 gün arayıp randevu verdiler, kesin gelinecek mi dedim evet kesin bugün bağlanacak dediler ve gece saat 10’a kadar bekledim ne gelen giden ne de arayan oldu ertesi gün tekrar mesaj atıp bugüne randevu verdiler ve çok şükür bugün yani 11 gün sonra üç sokak öteye nakil işlemini gerçekleştirdiler.

03 Eylül 2024 14:46
TurkNet 3 Hafta Geçmiş Olmasına Nakil İşlemimi Gerçekleştirmedi.
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

TurkNet Ev İnternet Nakil Süreci Çok Kötü

Hüseyin
25 Eylül 2024 02:46
TurkNet Ev İnternet Nakil Süreci Çok Kötü
Çınar sonuçtan hiç memnun değil

TurkNet Nakil Sürecinde Yaşanan Uzun Gecikme Ve İlgisizlik

Çınar