Velat sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2024 12:41

Merhaba, ben 11 aydır Turkcell kullanıyorum ve şu anki paketim 284,90 TL. Aynı tarifeye yeni kontrat için çıkan ücret ise 520 TL, aralarında 235 TL fark var. Bu hiç adil değil. Vodafone bana bu tarifeden daha iyi bir tarifeyi 265 TL'ye teklif ediyor. Turkcell müşteri hizmetlerini aradım, taahhüdün son ayı olmasına rağmen bana cayma bedeli çıkartıyor. Bu da adil değil, alınmaması gereken bir ücret. Soruyorum size, 1000 dk, 250 SMS, 20 GB = 265 TL mi adil yoksa 1000 dk, 250 SMS, 15 GB = 520 TL mi? Hangisi daha adil? Turkcell pişmanlığı 👎

25 Kasım 2024 12:42 (Şikayetten 1 dakika sonra)

25 Kasım 2024 13:34

Merhaba Velat Zahir Bey, Yaptığımız tüm kampanyalarda amacımız, tüm müşterilerimize avantajlar sunabilmektir. Her kampanyamız belirli kurgularla sunulmaktadır. Bu nedenle yıllık abonelik kapsamındaki kampanyalardan 12 ay süresi dolmadan ayrılmanız durumunda, faturanıza faydalandığınız fatura dönemi başına kampanya iptal bedeli yansıtılacaktır. Numara taşıma durumunda, hattınızda bulunan kampanyaların iptalinden doğan kampanya erken iptal bedelleri, taşıma işleminden sonraki faturanıza yansır. Saygılarımızla, Turkcell

Velat
25 Kasım 2024 15:25

Saçmalık

Sevil sonuçtan hiç memnun değil

8 Günlük Kullanım İçin Yüksek Cayma Bedeli Mağduriyeti

22 Eylül 22:27
Bekir sonuçtan çok memnun

11 Aralık 2024 23:44
"Sorunumu çözdükleri için teşekkür ederim."
Taahhüt İhlali Ve Yanlış Bilgilendirme Mağduriyeti
Suat sonuçtan hiç memnun değil

15 Mayıs 2024 11:18
Turkcell Çok Pahalı Ve Fiyatları Diğer Operatörlere Göre Çok Yüksek
Zeynep sonuçtan memnun değil

Kontrat Bitimine Az Kala Yüksek Cayma Bedeli Ve Fatura Tutarı Şaşkınlığı

Zeynep
12 Ekim 23:24
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2024 19:12
Turkcell Kategorileri