Turkcell Superonline İle Sürekli İnternet Kesintisi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunları

23 Ekim 2024 19:38

Turkcell Superonline kadar mağdur eden başka bir firma görmedim. Sürekli internet gidiyor, her odada çekmiyor, online derslerimde veya izlemem gereken önemli videolarda sıkıntı yaşıyorum. 19.10.2024 tarihinde altyapı sorunu adı altında Turkcell iletişim merkezi beni resmen oyaladı bana saat verdiler ve verdikleri saatlerde internet gelmedi. O gün sisteme yüklemem gereken önemli bir ödevim vardı bana dalga geçer gibi 4 GB internet attılar ve onların verdiği bu mağduriyet üzerine bir de bu 4 GB internete erişebilmem için SMS üzerinden ücretlendirilir mesajı geliyor. Tüketici haklarını ihlal eden bir firma olduğunuzun bir diğer tarafına gelelim. Müşteri hizmetiniz karşılığını ödemediği zaman siz de işler çok kolay yürüyor direkt interneti kesiyorsunuz fakat hizmet bedeli ödeyen müşteriyi siz kendiniz parasıyla rezil ediyorsunuz. Verdiğiniz 4 GB benim için o kadar gülünç ki. Siz zamanın ve manevi açıdan açtığınız bu zararı hiçbir şekilde telafi edemezsiniz. Benim değerli zamanımı aldınız ve sizin yüzünüzden evdeki hiçbir işimi halledemedim ve en sonunda gece vakti ihtiyaç duyduğum internete erişebilmek için geç bir vakitte evimde "kendi" internetimle işlerimi halletmek varken bir yakınımın evine gittim. Yolda başıma bu sebepten bir şey de gelebilirdi. Aynı zamanda internetin sürekli canlı derslerde gitmesi odağımı bozarken online sınavlarımda sürekli her zamanki gibi internet yine gidecek mi stresi beni yiyip bitiriyor. Bunu da sizin vereceğiniz internet, ücret vs. Asla telafi edemez. Kendinizden bahsederken Türkiye'nin "sözde" en büyük mobil operatörlerinden biri diye bahsedin ki insanlar sizin yüzünüzden daha fazla sıkıntı yaşamasın. Şu da çok önemli bir nokta değinmek istiyorum: Ben altyapı sorunu adı altında şikayetlerimi dile getirip tüketici haklarından haberdar olduğum için iletişim merkezi bana talep oluşturmam halinde o günün aksaklığını faturadan kesebileceğimi söyledi. Peki sizin bunu yapmanız için illa ki bir talep oluşturma yaptırımı mı gerekiyor?! Aynı farkındalığa sahip olmayan müşterileriniz için bunu yapmayarak insanların haklarını ihlal ettiğinizi bilmiyor olamazsınız Turkcell Superonline! Profesyonellikten uzak kazanç odaklı algınızı yıkıp tüketiciye çözüm odaklı kalıcı çözümler sağlarsanız işte o zaman gerçek bir marka değeri yaratırsınız. 21. Yüzyılda teknoloji çağında konuşulacak konu değil. İhlal ettiğiniz haklarım için her türlü yere şikayette bulunacağım. Bugün yine internete mobil verimle bile zor girebildiğim bir gündeyim...

23 Ekim 2024 19:38 (Şikayetten 1 dakika sonra)

24 Ekim 2024 08:10

Cansu sonuçtan memnun

22 Şubat 2025 21:07
"Teşekkürler"

07 Aralık 2023 23:37
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Yeşim
02 Kasım 2023 21:03
Nil sonuçtan çok memnun

26 Ocak 2024 12:06
"Şikayetvar'a yazdığım talepten birkaç gün sonra Turkcell benimle iletişime geçerek süreci başlattı. Beni birkaç gün aynı müşteri temsilcisi aradı, adım adım yönlendirdi ve işlemlerim hızlandırıldı. Önemli olan sorun olmaması değil, olduğunda çözülmesidir diye düşünürüm ve öyle de oldu. Cayma bedelsiz iptal işlemim gerçekleşti, faturam iptal edildi, yeni fatura çıkmaması için kontrol yapıldı. Turkcell'e, yaşamış olduğum mağduriyete gösterdiği hassasiyetten ötürü çok teşekkür ederim."

18 Temmuz 2024 10:09

Turkcell Kategorileri