Tivibu'dan Yanıltıcı Taahhüt Süresi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

23 Kasım 2024 12:18

Tivibu aboneliğim 06/12/2024 tarihinde bitmektedir. Türk Telekom online işlemler menüsünden kampanya paket değişikliği kısmından Tivibu ev süper paket 41.69 TL yazıyordu. Sözleşme bilgilerini okudum. İşlem yaptığım tarih 22/12/2024'tü. Sözleşme bilgilerini okuduğumda 24 ay taahhüt ve sözleşme bitiş tarihi 22/11/2026 yazıyordu. Bu sözleşmeyi onaylamadan satın alım işlemi yapılmamakta. Bende 24 ay ve 41.69 TL olduğu için onayladım ve satın aldım. Bugün paketimi kontrol ettiğimde taahhüt süren 12 gün kaldı (06/12/2024 tarihine kadar) yazıyordu. Müşteri hizmetlerini aradım. Teknik bir sorun olduğunu söyledi. Şimdi suç kimde? Bende mi, sizde mi? Böyle kurumsal firmanın müşteriyi aldatması uygun mu? Her ne olursa olsun-teknik arıza vs müşteriyi bağlayan bir durum değildir. Yaklaşık 10 yıldır internet ve Tivibu abonesiyim. Kampanyanız yok bir icraatınız yok. Kınıyorum sizi. Taahhüt sürem dolunca Tivibu aboneliğimin iptal edilmesini talep ediyorum.

23 Kasım 2024 11:29

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2024 11:15

13 Aralık 2023 17:24