Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Superonline İlk Ay Ücretsiz Olması Gereken Faturaya Ücret Çıkması

15 Haziran 2024 01:41

2024 Mayıs ayında taahhüdümüz sona erecekti. 3 hafta öncesinde Nisan ayının ilk haftasında arandık ve %100 zamlı fiyat verdiler paketimize. Bizde pahalı deyince taahhüt bitimine 1 hafta kala size daha uygun tarife sunacağız deyip kapadılar. Ardından son hafta yine net bir cevap alamadık. Mayıs ayının ilk haftasında arayıp iletişimde sıkıntı olunca bizde Turkcell uygulaması üzerinden ilk ay ücretsiz olacak şekilde aynı paketimizi aldık ama ismini değiştirmişler. Biz paketi aldık ay sonu fatura çıktı 103 TL tutarında. Bende arayıp sebebini sordum. İlk 6 gün taahhütsüz kullanmış olduğumuzu söylediler. Bende yıllardır Turkcell abonesi olduğumu ve paketimizin değişmediğini Taahhütte yenilendiğini söyledim. Müşteri temsilcisi ise fatura için 24 günlük ücretsiz olduğunu söyledi. Ben ise mademki ilk ay ücretsizdi ve bizde taahhüt yeniledik. Neden 30 gün ücretsiz yapacağınıza 24 gün ücretsiz oluyor. Paket değişikliği yapmadım ve aynı paketi aldım. Sadece siz ismini değiştirmişsiniz. Ve taahhüt yenilemede sizin bizi aramayıp bizim ise sizden net bilgi almamamıza rağmen uygulamadan taahhüt yenileyip böyle saçma bir fatura çıkardınız. Eğer bu faturayı silmezseniz taahhüdümüzü iptal edin cayma bedelsiz. Ben başka firmadan hizmet alacağım. Yapmazsanız Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurup iptalini sağlayacağım. 103 TL büyük bir rakam değil ama benim gibi binlerce müşteriden haksız olan bu rakamı tahsil etmeniz sizi zenginleştirir. 30. Yıla özel müşterilerinizden haksız ücret talebiniz hiç uygun olmamıştır.

15 Haziran 2024 08:52 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

17 Haziran 2024 12:26

Merhaba Dilara Hanım, Talebinizin incelemesi tamamlanarak 11.06.2024 tarihinde müşteri hizmetlerimiz size bilgi vermiştir. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

Dilara
Dilara
17 Haziran 2024 12:40

Bana herhangi bir bilgilendirme yapılmadı. Bir dönüş bile yapılmadı.

Erdinç sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2024 15:27

25 Şubat 2024 11:14
Turkcell Superonline Cayma Hakkı Yalanı
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2023 12:00

Bedirhan