İnternet Hızında Sürekli Donma Ve Yavaşlık Sorunu

17 Ekim 2024 15:07

Turkcell Superonline 100 Mbps - limitsiz paketini bir yıldan fazladır kullanıyorum ve asla internetim iyi çekmiyor, sürekli donmalar yaşıyorum. Sayfaları açarken uzun uzun bekliyorum. Müşteri temsilcisine defalarca bağlandım, sorunumu ilettim. Kendileri hız testi yaptılar ve 90-95 aralığında çıktığı için herhangi bir şey yapamayacaklarını ilettiler. Fakat aynı testi bilgisayarımdan speedtest üzerinden yaptığımda 30-35 aralığında bir hız alıyorum (görseli ekleyeceğim). Her ay bir sürü para ödüyorum ama asla hızlı bir internete erişemiyorum. Bu sorun için ekip arkadaşlarınızı yönlendirin, belki başka bir sorun vardır, baksınlar dediğimde de gönderemeyeceklerini söylediler. Ben bu şikayeti defalarca dile getirdim, hiçbir şekilde bir çözüme kavuşturmaya çalışılmadı bile, şikayetçiyim! 100 MB'lik bir hız almam gerekirken 40'ı bile göremiyorum. Acilen bir çözüme kavuşturulmasını rica ediyorum.

17 Ekim 2024 15:08 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

17 Ekim 2024 15:34

Merhaba Beyza Hanım, Bulunduğunuz ortamdaki çevresel faktörlerde (örnek: modeme olan uzaklığınız, modem ile bağlantı yaptığınız nokta arasındaki sinyal zayıflamasına neden olabilecek duvar, yalıtım malzemeleri, ayna gibi fiziksel etkenler) internet hızında sorun yaşamanıza sebep olabilir. Modemin yakınında telsiz telefon gibi kablosuz sinyali etkileyecek elektronik cihazlar varsa uzaklaştırmanız, kablosuz bağlantınızın daha sağlıklı olmasını sağlayabilir. Cihazınız ve modeminiz destekliyorsa yakın mesafeler için 5 GHZ uzak mesafeler için 2.4 GHZ üzerinden bağlantı kurmanız daha iyi verim almanızı sağlayacaktır. Dilerseniz Turkcell uygulamamız üzerinden kanal değişikliği yaparak sorun yaşadığınız dönemlerde sorununuzu anlık olarak çözebilirsiniz. Modeminizin kablosuz kanal frekansını otomatik olarak ayarlamanız, en iyi frekansta bağlantı kurmanızı sağlayacaktır. Modemle bağlantı kurmaya çalıştığınız nokta uygun değilse, dilerseniz ücretli modem yer değişikliği yaparak kullandığınız alana daha uygun bir noktaya modeminizin taşınmasını sağlayabilirsiniz. Modeminizin sinyal seviyesini arttırmak ve daha iyi bağlantı kurmak için kablosuz sinyal güçlendirici cihazlarımızdan da alabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

Hatice sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2024 18:19

Superonline'dan Yetersiz Hız Ve Çözüm Alamama Sorunu

06 Temmuz 14:16
Murat sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2023 20:03
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2024 23:01

Sürekli Kopan Ve Yavaşlayan İnternet İçin Çözüm Ve Ücretsiz Teknik Destek Talebi

27 Eylül 23:51
surekli-kopan-ve-yavaslayan-internet-icin-cozum-ve-ucretsiz-teknik-destek-talebi-1.jpg
Superonline Kategorileri