Doğa sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2024 19:49

19 Kasım'da Sok Net internet aboneliği aldım. 30 Kasım'a kadar bir kurulum ücreti ve bir aylık fatura ödemem gerektiğini söylediler. Ev ile ilgili problemlerim oldu ve evden çıkıp başka bir eve taşındım. Faturamı 27 Kasım'da ödedim ve nakil işlemleri için 0 850 800 07 65 Sok Net müşteri hizmetlerini aradım. Ertesi gün bana bir hanımefendi döndü fakat hiçbir işlem yapmadan beni numara tuşlama bölümüne geri attı. Defalarca kez aramama rağmen bana hiçbir geri dönüş olmadı. Türk Telekom çalışanları da bunun kendileriyle alakalarının olmadığını, Sok Net ile ilgili olduğunu söylediler. 29 Kasım'da Şok markete gittim, bana bir faturamın daha olduğunu ve ödemediğim sürece işlem yapamayacaklarını söylediler. Ben 1 kurulum parası ve 1 aylık fatura için 1012 TL ödemiştim. Zaten niçin bir daha 426 lira ödüyorum anlayamadım. Maalesef müşteri hizmetleri kalitesi çok kötü, Şok market çalışanları ise internet hakkında hiçbir şey bilmiyorlar, asla problem çözülmüyor.

02 Aralık 2024 08:25 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Doğa B., Talebiniz ilgili departmanımıza iletilmiş olup en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Sağlıklı günler dileriz.

03 Ocak 2025 18:08
Şok Net Aboneliği: Yanıltıcı Ücretlendirme Ve İletişim Sorunları
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

17 Şubat 2025 18:59
Şok Net'te Kurulum Ve Faturalandırma Sorunları