Aşkın sonuçtan hiç memnun değil

Şok Marketler İş Sağlığı Ve Güvenlik Eksikliği

07 Temmuz 2024 13:37

Antalya ili Muratpaşa ilçesi Hasan Subaşı Caddesi'nde bulunan Şok Subaşı mağazasının dış müşteri girişi kapısının açma kolu yaklaşık 3 haftadır yok. Vidalarla tutturulmuş kırık 10 cm boyunda bir parça ile itilip içeri girilmeye çalışılıyor. Bir hafta içinde iki kez kapıyı açmaya çalışırken vidalarının uçları parmağımı kesti. Durumu görevli personele sözlü olarak aktardım. Aynı caddede esnaf olarak çalışıyorum. Mağaza açıldığı günden itibaren (belki 10 yıl) böyle bir durum hiç yaşanmadı. Bugün 07 Temmuz 2024 tarihinde mağaza yöneticisi e*** A***Bey'e yerinde göstermek suretiyle şikayetimi bildirdim. Verdiği cevap "Bu mahalle hırsız dolu, kapı kolunu çalıyorlar" oldu. Parmağımı kestiğimi, iş yeri güvenliği ve iş sağlığı açısından tehlike arz ettiğini söyleyerek kapı kolunun değiştirilmesi gerektiğini söyledim. Yönetici e*** Bey değiştirmeyeceğini özellikle ısrarla ifade etti. Yöneticinin üslup ve tarzı buraya şikayette bulunmamı gerektirmiştir. Şok Marketler zinciri halk hizmeti yapmış olması nedeniyle iş sağlığı ve güvenliğine öncelikle dikkat etmesi gerekmektedir. Yöneticinin bu durumu üstlerine, Antalya bölge yöneticisine bildirmediği kanaatindeyim. Bundan sonra olası yaralanmaların önüne geçilmesi için kapı kolunun acilen değişmesi gerektiğini ve bölge yöneticilerinin konuyla ilgilenmelerini umuyorum.

07 Temmuz 2024 14:07 (Şikayetten 29 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için ziyaret ettiğiniz mağazanın açık adresini (İl ve ilçe Cadde,Sokak,Mahalle) bizimle paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

08 Temmuz 2024 12:17
sok-marketler-is-sagligi-ve-guvenlik-eksikligi-2.jpg
sok-marketler-is-sagligi-ve-guvenlik-eksikligi-1.jpg

Şikayete konu mağaza nız Antalya ili Muratpaşa ilçesi Hasan subaşı Caddesi üzerinde (Muratpaşa camii sinden Valiliğe inen cadde üzerinde başka şok mağazası yok tek şok)

08 Temmuz 2024 12:21
Şok Marketler İş Sağlığı Ve Güvenlik Eksikliği

Subaşı şok1938 diye kapısında yazıyor fotoğrafını buraya bırakıyorum.

08 Temmuz 2024 13:00

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

Nuray sonuçtan çok memnun

03 Kasım 2023 17:50
"Teşekkürler"
Şerafettin sonuçtan memnun

Şerafettin
16 Aralık 2023 18:25
Şok Marketler Personel Davranışları Ve Kasada Çok Bekletilme
Hamdi sonuçtan hiç memnun değil

28 Ekim 2023 12:17
Şok Marketler Sürekli Devam Eden Kaba Hareketler Ve Müşteri Memnuniyetsizliği