SGK'nın Haksız Red Kararı ve Denetim İhtiyacı

SGK'nın Haksız Red Kararı ve Denetim İhtiyacı
Ahmet
07 Ekim 2024 17:03

17.01.2024 tarihinde SGK İzmir Konak İl Müdürlüğü'ne başvuru yaptım, Yeşilyurt Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Verilen rapora ara karar verdiler. Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk ettiler. Oradan verilen durum bildirir raporu, hastalığın kronik bir hal aldığı ve bu tedaviye yanıtın kısmi olduğu şeklinde verilmiş. Ayrıca 2013'ten beri sürekli çalışamaz psikiyatri raporum mevcut ve 12 yıldır düzenli ilaç ve iğneler kullanıyorum. Buna rağmen red verdiler. İzmir SGK kurumunun bir an önce Devlet Denetleme Kurumu tarafından denetlenmesi ve çalışan sağlık kuruluna katılanların kime hizmet ettiklerinin araştırılması lazım. Hizmet değil zulüm var. İş mahkemesine dahi vereceğim, hakkım olan bir şey.

İlknur

Ben de ara karar vermiş sağlık kurulu SGK mi sevk yapıyor yoksa biz mi başvuru yapıyorumz

Enver

Merhaba öncelikle geçmiş olsun umarım hakkınız olana kısa sürede ulaşırsınız. Sormak istediğim bir konu benim işlemler devam ederken hala siteme bir şey düşmemiş ara karar vs gibi bir yazı yok. SGK yı aramam ile öğrendiğim hakkınızda ara karar verilmiş diye söyledi. SGK ara karar yazısında ne yazıyor ne istiyorlar öğrenebilir miyim mümkünse

Ahmet

Merhaba geçmiş olsun tekrar SGK ya gidip sizi tekrar başka hastaneye sevk edecekler tekrar dan kurula gireceksiniz

Asli
07 Şubat 2024 20:01

SGK 7 Aydır Emekli Olamadım...

Ender
03 Kasım 2023 13:29
SGK 7 Aydır Emekli Olamadım...

SGK Emeklilik İşlemlerinde Gecikme Yaşanması

Yener