01 Ekim 2024 10:57

4.09.2024 tarihinde internet başvurusunda bulundum. Modemim ve internetim olmamasına rağmen abone numarası oluşturuldu ne hikmetse abone no 5545232 Kurulum ekibi randevu verip gelmedi üstelik gelmediği yer için arıza kaydı oluşturup 549 TL ücreti olduğuna dair Sma bilgisi aldım. Daha sonra çağrı merkezini arayıp ekibin gelmediklerini fakat böyle bir SMS aldığımı belirttim. Tekrar bir randevu oluşturdular ve alt yapıda bir sorun yoksa herhangi bir ücret ödeme sorumluluğumun olmadığını söylediler. Fakat ekip belirtileni tarihte yine gelmedi ve randevu bilgisi bulunan SMS'te de yine 549 TL ücret ödemem gerektiği detayı yazıyordu. Ayrıca daha önce Turkcell'den alıyordum internetimi yani herhangi bir altyapı sorunu olan bir yer değil. Daha sonra dün internetimin kurulduğuna dair bilgilendirme mesajı aldım. Çağrı merkezini aradığımda uzaktan aktive edilebileceğini söylüyorlar. Şaka gibi. Ortada modem yok, hizmet yok. Benim internetim var gözüküyor. İptal etmek istediğimde de cayma bedeli çıkıyor. Çok acil bir geri dönüş talep ediyorum.

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2023 15:18
Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Nakil İşlemi Sonrası Haksız Ekip Ücreti Ve İlgisizlik

Rıdvan
31 Ağustos 16:31
Ali sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2023 00:35
Tuncay sonuçtan memnun

12 Eylül 2023 04:46
"Beni dinlediğiniz problemini çözdüğünüz için teşekkürler"

29 Aralık 2023 02:59
Millenicom Kurulum Yaptığım Günden Beri İnternet Yok 3 Ay Oldu!
Millenicom Kurulum Yaptığım Günden Beri İnternet Yok 3 Ay Oldu!
Millenicom Kategorileri