Ali sonuçtan çok memnun

27 Ekim 2024 21:43
Ali'nin Teşekkür Mesajı
“Müşteri memnuniyetini önemseyerek yardımcı olduğunuz için teşekkürler.”

LCW den "size özel seçili LCW outlet mağazalardaki tüm indirimlere ek yüzde 30 ekstra indirim sizi bekliyor" mesajına istinaden Konya Makro outlet mağazasına gittim. Ürünleri seçmeye başladım. Mağaza çalışanlarından birisine mesajı göstererek bütün ürünler de geçerli olup olmadığını sordum. 3al 2 öde kampanyasındaki çoraplarda geçerli olmayabilir. Diğer ürünlerde geçerlidir dedi.
Ancak gerçek ürünleri seçip kasada ödemeye geldiğimizde ortaya çıktı. Kasada yüzde 30 indirim olması gerekirken, daha az indirim oldu. İtiraz ettim fişi incelediklerinde bazı ürünlerde tarafıma başka bir kampanyanın tanımlı olduğunu "1000 TL'ye 150 TL indirim" ilk şaşkınlığı yaşadık bu kampanyadan o an haberimiz oldu. Bu indirimde ilginç ister "1 ürün ister 30 ürün alın toplam 150 TL indirim oluyor. Mağazada kasadaki arkadaşlar bu durumu maille bildirelim ona göre hareket edelim dediler ve seçtiğimiz ürünleri ayırdılar. Bu arada ben iki kere telefonla müşteri hizmetlerini aradım. Birisinde mağazayla görüşmemi, ikincisinde de not aldıklarını dönüş yapacaklarını belirttiler. Cumartesi akşam başlayan süreç salı günü maile gelen cevapla olumsuz sonuçlandı. Tekrar müşteri hizmetlerini aradım, Daha önceden açılmış bir kayıt olmadığını söyledi, tekrar kayıt açılacağını bu konuşmaları iletebileceğini söyledi. Bende iletin dedim.

3 gün sonra mağazada seçtiğimiz ürünleri alalım dedik, mağazadaki arkadaşlarda görüştüklerini bu durumun müşteri lehine olmadığını belirtiklerini ellerinden bir şey gelmediğini söylediler. Biz ürünleri aldık.

Aldığım ürünlerin bir kısmında yüzde 30 uygulamadınız. Dönüş olacak deniliyor. Arayan soran yok. Firmanıza yakışmayan, müşteriyi gerçekte uygulanmayacak bir mesajla mağazaya çağırdınız, alışveriş yaptırdınız ve istediğiniz fiyattan ürünleri sattınız.

Can sıkıcı birkaç günlük süreç yaşadık ve kendimizi kandırılmış hissediyoruz, aldığımız ürünlerin tamamına mesajda vadettiğiniz indirimin uygulanmasını talep ediyoruz.

27 Ekim 2024 22:16 (Şikayetten 33 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Tüm öneri ve görüşlerinizi bize ulaştırabilirsiniz. LC Waikiki Ekibi

29 Ekim 2024 23:57

Buraya yazdıktan sonra çok hızlı bir şekilde Telefonla arandım, bunun için tebrik ederim. Görüşmede online da geçerli yüzde 27 indirim kodu teklif edildi. İstediğiniz ürünleri onlinedan alabilirsiniz dediler. Ürünlerin Onlineda kalmadığını, şikayette yazdığım gibi vadedilen ürünlerde indirimin yapılmasını talep ettim. Tekrar dönüş yapılmasını bekliyorum.

01 Kasım 2024 13:00

Kaç gün oldu dönüş yapan olmadı.

02 Kasım 2024 21:42

Dün alışveriş yaptığım mağazadan arandım, sorun çözüldü.

02 Kasım 2024 21:44

Müşteri memnuniyetini önemseyerek yardımcı olduğunuz için teşekkürler.

LCW Gölcük Mağazasında İlgisiz Ve Bilgisiz Personel Deneyimi

19 Eylül 2025 22:31

Gülcan
13 Aralık 2023 18:30

05 Şubat 2025 19:07

30 Mayıs 2025 08:24
Kampanya Puanı Yatmadı, Bilgilendirme Eksikliği Var!
Kampanya Puanı Yatmadı, Bilgilendirme Eksikliği Var!

LC Waikiki Kategorileri