LCW Kusurlu Üretim Ve Mağduriyet

03 Ağustos 2024 16:01

Merhaba, yaklaşık 2.5 ay önce almış olduğum LCW marka kot pantolon çok az kullanmama rağmen, bacak arası ağ kısmından yırtılmış delikler oluşmuş ve siyah olan rengi beyazlaşmıştır. Ürünün kusurlu üretim olduğu bellidir. Değiştirmek için mağazaya götürdük fakat incelenmeye alınabileceği söylendi. LCW ürünü satın alırken aynı tutum ve davranışta değildi. Mağdur edildik. Biz uzun süre incelenmeyi bekleyemeyiz, paramızla mağdur edilemeyiz. 24 saat içerisinde acil çözüm ve mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Kanuni haklarımı kullanacağım. 2.5 ayda az kullanılmasına rağmen bir ürün bu hale gelemez, paramızla bize mağduriyet yarattı. LCW acil çözüm istiyor, dönüş bekliyorum acil.

06 Ekim 2024 10:08

Merhaba yaklaşık 2 ay önce almış olduğumuz LCW marka kot pantolonun ağ kısmı beyazladı ve yırtıldı yürüme esnasında oluşan bu durum LCW markasının kusurlu üretiminin kanıtıdır yüksek maliyetler ödeyerek aldığımız ürünü değişim ve ücret iadesi almak için götürdüğümüz de incelenmeye gönderebileceklerini söylediler sadece mağduriyetimizi gidermediler haftalarca sonuç bekleyemeyiz yarına kadar çözüm üretilmez ise Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağız kanuni haklarımızı kullanacağız, mağdur etmeye hakkınız yok LCW acil çözüm istiyorum.

03 Ağustos 2024 16:06 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında detaylı bilgi almak için aydınlatma metnimizi inceleyebilirsiniz. LC Waikiki Ekibi

Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

İade Talebim Reddedildi Ürünüm Ve Param Geri Verilmedi

16 Ağustos 09:43
İade Talebim Reddedildi Ürünüm Ve Param Geri Verilmedi
Selma sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 19:21
İlk Yıkamada Rengi Solan Kot Pantolon İçin İade Talebim Sonuçsuz Kaldı
Müge sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2024 15:24
Büşra sonuçtan çok memnun

Büşra
23 Mayıs 15:44
"Sivas merkez istasyon Caddesi LCW mağaza müdür E*** bey konuyla ilgilenerek sorunumu çözdü kendisine çok teşekkür ediyorum."
LCW'den Aldığım Pantolonun Boyası Koltuğa Çıktı, Mağdur Edildim
LCW'den Aldığım Pantolonun Boyası Koltuğa Çıktı, Mağdur Edildim