Akcan sonuçtan hiç memnun değil

15 Günlük İnternet Kesintisi: TÜRKSAT'ın Çözüm Üretmeyen Bahaneleri

15 Günlük İnternet Kesintisi: TÜRKSAT'ın Çözüm Üretmeyen Bahaneleri
04 Aralık 2024 15:26

Ofisimizde kullandığımız TÜRKSAT Kablo Net internetimiz tam 15 gündür kesik, bu süre içerisinde 5-6 sefer arayıp kayıt bıraktık, her seferinde 5 saat içinde müdahale edilecek denildi ancak ne arayan soran, ne de gelen giden olmadı. Her şikayetimiz için, saçma sapan bahaneler uyduruldu. Aradık açmadınız, trafik çoktu gelemedik, iş merkezi kapalıydı ya da bilmem ne parçasını dışarıdan değiştirdik, gelmesi lazımdı gibi birçok uydurma bahane ile geçiştirildik. 15 günün sonunda bugün halen ofisimizde internetimiz yok. Burası iş yeri, internetsiz nasıl çalışacağız? Bu süre zarfında cep telefonlarımızın da tüm internet haklarını bitirdik. Burası İstanbul / Kadıköy merkezde bir iş merkezi, dağ başı değil ki! Neden halen sorun çözülemedi anlayamıyoruz! Hattı iptal edip yeni internet hattı almak istediğimizde ise sözleşme cayma bedeli istiyorlar! Hem 15 gün internet veremeyip hem de sizden para isteyecek kadar da kötü niyetli bir firma. 20 yıllık abonesiyim ve üzerimde 3 ayrı abonelik var, hepsini sırayla kapatacağım! Konu ile ilgili de CİMER ve BTK ya şikayet açacağım. En son bugün verdiğim şikayet numarası: 32831467

04 Aralık 2024 15:51 (Şikayetten 25 dakika sonra)
04 Aralık 2024 16:07
05 Aralık 2024 12:38
05 Aralık 2024 12:45

5 Aralık Perşembe günü sabah 10:00 dan itibaren ofisteydik, halen de ofisimizdeyiz. Gelen giden olmadı! Artık bu geldik yoktunuz aradık açmadınız yalanlığını bırakıp interneti çözün. İnternet bağlantımız halen yok 16 günde!

05 Aralık 2024 12:58

Verdiğiniz çağrı merkezi numarasını aradığımda 4 Aralık Çarşamba yani dün 18:45'de gelindiğini ofiste bulunamadığı söylendi, ancak bu da kesinlikle yalan çünkü dün saat 20:00'ye kadar ofisteydik gelen giden olmadı! Artık böyle saçma açıklamaları bırakıp çözüme odaklanmanız gerekiyor, 16 gün oldu 16 gündür İş yerimizde internet yok, yazıklar olsun size!

Emre sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2024 21:46
Sürekli Kesilen İnternet Ve İlgisiz Hizmet

24 Kasım 2024 20:20
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2024 12:51
Galip sonuçtan memnun

30 Kasım 2023 16:30
"Teşekkürler"
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

10 Şubat 2025 21:25
TÜRKSAT Kablo'nun Sürekli Kesilen İnternet Hizmeti Ve Müşteri Hizmetleri Sorunları

Kablo Net Kategorileri