Hepsiburada Ref001 Hatası Veriyor

13 Ağustos 2024 17:34

Hepsiburada 2 gündür hiçbir şekilde satın alma işlemime izin vermiyor. Ödeme kısmında "İşleminiz gerçekleşmedi (ref001)" diye sürekli uyarı çıkıyor. Bu kadar koca şirket böyle basit hata yapar mı anlayamadım. Yardımcı olun lütfen. Müşteri hizmetlerinden bir sonuç alamadım.

13 Ağustos 2024 17:13

Gelişme olmadı

13 Ağustos 2024 17:35 (Şikayetten 1 dakika sonra)

14 Ağustos 2024 08:29

Yorumlar (5)

Evren
Evren

Ya o hata Hepsiburada bazı kişileri istemiyor engelliyor bu hata kodu kardeşim ben seni istemiyorum def ol git demesi Hepsiburada'nın ben bırak sipariş vermeyi Premium üyelik bile açamıyorum

Harun
Harun

Bende aynı hatayı alıyorum ama sonra Hepsiburada Limitimi taksitlerimi tıkır tıkır ödüyorum. Yorumunuzdan anladığım kadarı ile doğal olarak beni abonelikten tek taraflı fesheden bir firmaya ben neden satın aldığım ürünlerin taksitini ödeyeyim ki? Bu şekilde yaptıkları protokol un zararını sözleşme gereği onlar karşılama lı diye düşünüyorum. Bu konu hakkında avukatıma dava açması konusunda talepte bulunacağım.

İlker
İlker

Ref001 hatasını çözebildiniz mi?

Bülent
Bülent

Eğer teliniz rot lu ise Google playdan ıd device change benzeri bir Pro indir ve içinden Hepsiburada app seçip ıd yi seçip rastgele ıd atayıp uygula tabi bunu yapmadan hesaptan çıkış yapıp verilerini temizle. Sonra teli yeniden başlat uygulamaya yeniden gir. Eğer telin rot lu değilse telini formatla sorun çözülür. Sorunun nedeni Hepsiburada ın sistemi telin ıd kimliğini bam lama sından kaynaklanıyor.

Okan
Okan

Dediğiniz şekli uyguladım ancak yine ref001 uyarısı veriyor

Abdullah
18 Eylül 2024 20:08
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada Hesap Engeli Ve Çözülmeyen Sorun!

28 Şubat 2025 16:00
Hepsiburada Hesap Engeli Ve Çözülmeyen Sorun!

Hepsiburada Ref 001 Hatası!

Gülnara
08 Eylül 2024 15:52