Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Eyyo Değişim Ve İade Sürecinde Yaşanan Sıkıntılar

15 Mart 2024 10:18

Eyyo'dan satın aldığım elbise dar olduğu için değişim yapılabileceği söylendi. Değişim kodu ile ürünü geri gönderdim. Ancak Eyyo'nun ücreti hesabıma geçirmediğini fark ettim. Değişimde kargo ücretinin olmadığı belirtilmişti. Eyyo'dan gelen mesajda kargo ücretinin kesilerek yansıtıldığını gördüm. Bunun üzerine müşteri hizmetlerine yazarak ürünü iade etmek istediğimi belirttim. Eyyo hesabına aktarılmasının ardından iade işleminin yapılamayacağını öğrendim. Hesabımda ücret olmadığını ve değişimde kargo ücreti kesildiğini belirtince, firma yazışmamızın ardından hesabıma para aktardı. Hesaba aktarıldıktan sonra iade yapılamayacağını söylediler, ancak şikayet edeceğimi söyleyince hemen aktarıldı. İade işlemini yapmaları gerekirken, hesaba aktarmayı tercih ettiler. Şimdi de değişimi iadeye çeviremeyeceklerini söylüyorlar. Eyyo'dan alışveriş yaparken yaşanan bu durumları göz önünde bulundurmalısınız.

19 Mart 2024 14:08 (Şikayetten 4 gün sonra)
Kübra
Kübra
19 Mart 2024 20:20

Okuduklarımdan anladığım tek şey çözüm sunamıyorsunuz. Çözüm ile işiniz yok ki sözde kurumsal hareket etmeye çalışıyorsunuz ama sadece sözde. Bence müşteri memnuniyeti adına ilgili departmanlardan nasıl hareket edip çözüm sunmanız gerektiğini öğrenirsiniz.

Cemre sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2023 01:07
Gül sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2024 10:09

06 Ekim 2023 17:50