Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Haksız Yere Tutulan Bilet Tutanağı

01 Ağustos 2023 11:43

Çamlıca durağından tramvaya binmek için iki kişi kart bastık turnikeden ses geldi ama ilk ittiğimizde takıldı bizde ses geldiğinden dolayı kartı okuduğunu düşündük fakat okumamış. SSK durağında aktarma için bir sonraki tramvaya bindik ve bilet kontrol vardı Eskartımızı uzattık kartımızı okutmadığımızı söylediler ve kimliklerimizi istediler bizde sistemden görüneceğini düşünerek verdik fakat açıklama yapmamıza rağmen bizi indirip tutanak tuttular. O durakta onların yanında tekrar basabileceğimizi söyledik ama dinlemediler bile 24 lirayı veremeyecek kadar aciz değildik kartın okumadığını nereden bilebilirdik. Anlama gereği bile duymadılar. Kocaeli'den buraya geliyorum karta para yüklüyoruz ve onların sistemleri okumadığı için bilmediğim bir şehirde ben mağdur oluyorum. Böyle sıkıntılar oluyorsa her durağa güvenlik koymaları gerekiyor ki insanlarda mağdur olmasın. Bastığımız kartın cezasını ödemek utanç verici. Bilmediğim bir şehirde uğraştığım şeylere bak gerçekten çok yazık kendi sistemlerinin bozuk olmasının cezasını insanlara kesiyorlar.

Levon
Levon

Görevli sizin anlattığınıza göre işlem yapıp yapmayacak olsa onun işin ne manası kalıyor? Kendin dikkat edip basıp basmadığını anlamıyorsan o neden düşünsün? Herkes okumadı arkadaşım bastı vs desin o zaman. :)

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Tramvay Bilet Cezası

06 Ocak 2024 03:20