Uzlaşma Dosyanızın Son Günüdür Mesajı

05 Kasım 2024 12:43

04/11/2024 saat 16.46 da K** hukuk uzlaşma adlı numaradan "sayın: adım soyadım, uzlaşma dosyanızın son günüdür, mağdur olmamak için gün içinde iletişime geçiniz. 02169902859 Şeklinde bir mesaj aldım. Önemli duyuru! Tarafıma böyle bir mesaj geldi. E-devlet ve UYAP üzerinden yaptığım kontrolde böyle bir cezaya ait bir kaydın olmadığını gördüm. Bu numara, site veya hukuk bürosu tarafından adıma yapılan veya yapılacak hiçbir suçlamayı, hesap açılışını, kredi başvurusunu, para transferini, kumar işlemini, alım-satımı, devri, kefaleti veya bahis işlemlerini onaylamıyorum.

Ve hiçbir sorumluluk da kabul etmiyorum. Şahsi ıslak imzam ve sözlü beyanım, onayım alınmadan yapılan hiçbir işlem tarafımca kabul edilmemektedir. Hiçbir ceza dosyam bulunmamakla birlikte bu tür bir suçlama ve mesajı kabul etmiyorum. Dolandırıcı olduklarını düşünüyorum. Hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum. İlgili makamlara bilgi olması adına buradan şikayetimi iletiyorum.

Abdurrahman
Abdurrahman

Bu mesaj bana az önce geldi, şuan sende bir sorun oldu mu aradan 2 ay falan geçmiş

Savaş
Savaş

Banada 2 gün önce böyle bir mesaj geldi engelledim sende herhangi bir sıkıntı çıktımı acaba

Yanıltıcı Mesajlarla Yaşanan Mağduriyet

05 Kasım 2024 10:52