Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

D Smart Abonelik İptali Ve Haksız Ücretlendirme Sorunu

Ayhan
31 Aralık 2024 17:03

7 yıllık D Smart abonesiydim. Eylül 2024 sonunda abonelik işlemlerinin iptali için çağrı merkezine ulaştım, yetkililer sadece TV aboneliğimi iptal talebini alıp internet için kayıt oluşturmamışlar. Neyse 1 ay sonra tekrardan İnternet için kayıt oluşturduk. Bu sırada aboneliğin iptal edilmemesi için en az 20 defa arandım. 2023 Aralık ayından itibaren de (sonradan fark ettim) her ay 40 TL nakil ücreti adı altında masraf almışlar. Çağrı merkezini aradığımda ki telefonları sürekli düşüyor ya da kapatılıyor. Nakil talebinizden kaynaklı olduğunu benim de ısrarla onlara herhangi bir nakil işlemi yapmadığımı söylememe rağmen son yansıyan 40 TL lik faturayı ödeyin tekrar gönderilmeyecek dendi. D Smart pişmanlıktır ve bu firmanın kesinlikle kurumsallıktan Uzak tamamen maddi menfaat sağlamaya çalışan bir firma olduğunu görüyorum. Lütfen bugüne kadar benden aldığınız nakil ücretlerinin iadesini yapınız

31 Aralık 2024 17:49 (Şikayetten 46 dakika sonra)

Merhaba Ayhan Bey, Ben Gökhan, yazılı destek uzmanıyım. 12.12.2023 tarihinde gerçekleştirdiğiniz bir nakil işleminiz mevcut. Nakil işlemi ücretli olduğundan dolayı taksitli olarak aylık faturalarınıza yansımıştır. İşlemde bir hata bulunmamaktadır. Bilginize sunarım. Sevgiler, D-Smart

Ayhan
31 Aralık 2024 18:11

Herhangi bir nakil işlemi yapılmamıştır. 10 yıldır aynı adreste ikamet ediyorum

03 Ocak 15:38

Destek almak istediğiniz konu hakkında bir kayıt açtım ve yetkili birimimize ilettim. En kısa süre içerisinde tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Bilginize sunarım. Sevgiler, D-Smart

28 Ocak 17:09
D Smart Nakil İşlemi Ve Fatura Sorunu: 3 Ay Boyunca Çözülemeyen İnternet Bağlantısı
d-smart-nakil-islemi-ve-fatura-sorunu-3-ay-boyunca-cozulemeyen-internet-baglantisi-3.pdf

Selim
30 Ekim 2023 19:41
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
15 Ocak 2024 13:23

Sedat
29 Eylül 2023 22:26
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
13 Şubat 20:08