Fulya sonuçtan hiç memnun değil

Fulya
09 Ekim 2024 13:05

30.09.2024 tarihinde vermiş olduğum siparişim hâlâ elime ulaşmadı.
Öncelikle Be Blue'nun müşteri iletişim desteği çok zayıf. Kaç sene geçmiş olmasına rağmen yalnızca bir kişi müşteri desteği ile ilgileniyormuş gibi geç ve zayıf bir destek sağlıyorlar.
İnternet sitelerinde bile güncellemeler doğru yapılmıyor. (teslim aldığım sipariş bile kargoda gözüküyor gibi)
Bana söylenen şu :evde değilmişsiniz teslim edilmemiş. İki gündür evden çıkmadığıma acaba sizleri nasıl inandırabilirim?
Diyorum ki kargo firmasından hiçbir şekilde mesaj gelmedi bu kargo firmasının ilk olayı değil zaten
Be Blue'dan alışveriş yaptığım her seferinde bana mesaj gelmeden kargom geldi. Her zaman, aramadılar bile.
Bir noktadan sonra olayın patlak vereceği belliydi bu sefer kargom hiç gelmedi hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Bu şikayetin sorumlusu Be Blue'dur. İşini iyi yapan bir çok kargo firması varken artık sırf ucuz (? ) diye mi tercih ediyorsunuz bilmiyorum, Manuka da keza bu firma ile çalışıyor, (bu iki tesettür firması neden bu şirketi tercih ediyor. Merak konusu) bu kargo firması ile çalışmak sizin tercihiniz.
Bu benim Be Blue ile yaşadığım ilk sıkıntı değil ama yine de şans vermek istiyordum olumsuz intibam kırılmıştı.
Ama son sıkıntım olacağı aşikar. Daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum.
Fotoğraflarda da görüyorsunuz kargo firmasının ne bir iletişim numarası var de müşteri desteği. Kargo gezip gezip durmuş nerede olduğu bile belli değil kaç yılında yaşıyoruz ya diğer kargo firmalarında şehir şehir görüyoruz. Nerede olduğunu konumunu bile takip edebiliyoruz.
Bu kargo firmasını şirket olarak siz tercih ediyorsanız sorumluluğu da size ait.
Müşterilerinizi mağdur etmekte bir sakınca görmüyorsunuz demek ki.

Halime
09 Aralık 2024 22:42

Be Blue Siparişim Teslim Edilmedi, Sorunum Çözülmüyor

Gülenay
10 Mayıs 2025 08:45
Melike sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Gönderilen Ürün Ve İptal Süreci Sorunu

Melike