Ajet Yaşlılara Tekerlekli Sandalye Vermiyor

Bahar
31 Mayıs 2024 13:22

30.05.2024 tarihli VF4010 numaralı Ankara-Antalya uçuşunda eşim N****** A**** S**** ve ben, G**** S**** adına tekerlekli sandalye talebimizi ilettik. Antalya Havalimanı'na indiğimizde yaklaşık 45 dakika beklememize rağmen tekerlekli sandalye gelmedi. Kabin görevlileri de görevli personeli beklememizi söylediler. Ancak tüm yolculardan sonra yaklaşık yarım saat daha beklememize rağmen gelen olmayınca, kendi imkanlarımızla ve diğer yolcuların da yardımıyla valizlerimizi almaya inebildik. Burada da çıkışa kadar tekerlekli sandalye ihtiyacımızı tekrar ilettik ama kimse gelmedi. Bundan önceki seyahatlerimizde böyle bir sorun yaşamamıştık. Ben şeker hastasıyım ve 89 yaşındayım. Eşim ise 78 yaşında ve felçli. Havalimanındaki yardımsever vatandaşların yardımı ile bagajlarımızı teslim alıp taksiye ulaşmamız yaklaşık 1 saati buldu. Bu yaşanan ilgisizlik en hafif tabirle saygısızlık! Bu firmayı tekerlekli sandalye hizmetinden dolayı tercih etmiştik. Ankara'da yaşadığımız ve yeniden bilet almak zorunda kalmamızla ilgili şikayeti de eşimin adına size yazdık. Bir daha firmanızla seyahat etmeyecek ve bu yaşanan durumu her mecrada paylaşacağız.

31 Mayıs 2024 13:29

31 Mayıs 13:27 30.05.2024/13:10 Ankara-Antalya uçuşu için n. A. S & g. S. Adına gidiş/dönüş Flex olacak şekilde biletleme işlemi esnasında koltuklar ek ücretle satın alınmış ve tekerlekli sandalye talebi bildirilmişti. Esenboğa hl İç Hatlar d kapısından tekerlekli sandalye talebi için telefon açılarak bildirim yapılmıştır. Sandalye bekleme süresi uzayınca yolcular kendi imkanları ile Engelli Yolcu Bankosuna ulaşmışlardır. Uçağın boarding süreci devam etmekte (aynı uçuşa arkamızda bekleyen iranlı yolcular bagajlarını teslim edip alınmasına rağmen) check-in işleminiz sistemde görülmediği gerekçesi ile bagajlar kabul edilmemiş, yeniden bilet almak üzere satış bankosuna yönlendirilmiştir. Koltuk numaralarının yolculara SMS geldiği ibraz edildiği, sadece biniş kartlarını teslim alıp tekerlekli sandalye olmadan kendi imkanları ile uçağa geçmeyi kabul etmelerine rağmen yeniden bilet almak zorunda kalmışlardır. Üstelik tekerlekli sandalye olmadan uçağa binerlerse indikleri yerde bu hizmeti yeniden alamayacakları, eğer varış noktasında tekerlekli sandalye isteyeceklerse mecburen başka uçuşa biletleme yapılmak zorunda oldukları söylenmiştir. Mecburen bir sonraki Antalya uçuşuna yeniden bilet almak zorunda bırakılmışlardır. Tüm bu maliyete ve zaman kaybına katlanmalarına rağmen indiklerinde yaklaşık 40dk beklemelerine rağmen tekerlekli sandalye ve görevli personel gelmemiştir. Aile büyüklerimiz yardımsever vatandaşlar ve güvenlik görevlisinin yardımı ile havalimanından yaklaşık 1 saatte çıkabilmişlerdir. Bundan önceki seyahatlerimizde böyle sorunlar yaşamamış olmanın güvencesiyle seyahat planı yapmıştık. Bundan sonra firmanızı asla tercih etmeyeceğiz ve bu yaşanan sorumsuzluğu, saygısızlığı, ve teknik aksaklık denilen bahanelerinizi her mecrada paylaşacağız. Ankara-Ant VF4010 15:50 uçuşuna 2 kişi için ödemek zorunda kaldığımız 3.851,25-tl bilet bedelinin iadesini talep etmekteyiz.

31 Mayıs 2024 13:27

Selva sonuçtan hiç memnun değil

Selva
03 Haziran 2024 16:53

Ajet Çilesi Bitsin Artık

Selma
22 Temmuz 2024 19:19

Merve
16 Mayıs 2024 09:58
AJet (Anadolu Jet) Uçuşa Kabul Edilmeme
Ferhan sonuçtan hiç memnun değil

Tekerlekli Sandalye Hizmeti Eksikliği Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet

Ferhan