Zara Büyük Güvenlik Açığı

Emel
16 Temmuz 2024 00:32

Bu sabah uygulamanızı açtığımda hesabıma erişemedim. Hesabım e. A******[email protected]. vermiş olduğum, beklediğim, tamamlanmayan bir sürü siparişim var! Mail adresimle defalarca girmeye çalıştım. Asla kabul etmedi!

Daha sonra daha önceden Chrome sayfasından yani uygulamadan değil ayrıca web sitesinden de açtığım için, belki açık kalmıştır hesabım, belki oradan ulaşırım diye web sitesinden açtım. Şimdi buraya dikkat lütfen; mail adresim şu adres olarak değiştirilmiş! Evet doğru duydunuz üyelik adresim y********[email protected].

hayatımda ilk kez gördüğüm bir mail adresi! Dahası var! Bu mail adresinde benim siparişlerim var evet ve benim siparişlerimin yanında ödemesini benim yapmadığım 2 tane daha sipariş var. Sipariş no: 53788295692 ve 53788296938. Bu siparişler asla bana ait değil! Fakat benim hesabımda, mağazaya teslim edildi diye benim telefonuma mesaj gelmekte? Bu durumu nasıl açıklayacaksınız?

Bir an önce çözümlemezseniz tüketiciye yazacağım bilginiz olsun. Kredi kartım maaş kartım hesabınızda kayıtlı. Bu güvenlik açığı nasıl olabilir?

Yunus
21 Ağustos 2024 22:53

Neslihan
23 Ağustos 2024 22:49
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Batuhan
26 Kasım 2023 13:54
Aylin sonuçtan hiç memnun değil

Z*** H****** E** G********, Kişisel Verilerim Tehlikede!

Aylin
17 Ağustos 2025 08:07