İrem sonuçtan memnun değil

Watsons Online'de Puan Kullandırmıyor

25 Haziran 2023 00:23

Watsons online ve mobil uygulamadan hiçbir şekilde alışveriş yapamıyorum. Hem bilgisayardan, hem telefondan, hem mobil uygulamadan denedim. "şimdi öde" butonuna tıklayınca kart bilgileri formu açılmadan hata veriyor. Bu sorun sadece puan kullanarak alışveriş yapmaya çalışınca başınıza geliyor. Web sitesin ödeme yöntemi olarak kredi kartı seçiyorum ona rağmen hala ödeme yöntemi seçiniz yazıyor. Müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalıştığımda telesekreter çıkıyor ve hiçbir şekilde müşteri temsilcisine bağlanamıyorum. Acil çözüm istiyorum. 250 TL puanım var ve bugün son günü. Ancak ben iki gündür yüzlerce kez denememe rağmen hiçbir şekilde alışveriş yapamıyorum! Bu arada Elite müşteriyim ancak ne müşteri temsilcisine bağlanmada ne de öncelikli olmada hiçbir faydasını göremiyorum. Üyelik Numaram 2620000179165.

25 Haziran 2023 09:11 (Şikayetten 8 saat sonra)
25 Haziran 2023 12:00

Ben zaten size ulaşamadığım için buradan yazıyorum, siz gelmiş cevap olarak iletişim saatlerimiz şu şu arayın diyorsunuz, çok trajikomik gerçekten.

25 Haziran 2023 19:22

Sonradan başka bir müşteri temsilcisiyle iletim kurdum saat 14.49'da, kendisi muhteşem yardımcı oldu. Ben kendim aradım Watsons müşteri hizmetlerini tabi. Keşke tüm müşteri temsilcileriniz böyle ilgili ve yardımcı olsa. Helal olsun hanımefendiye vallahi takdir ettim. Bu dönemde böyle ilgili çalışan bulmak imkansız. Kendisine çok çok çok teşekkürlerimi iletiyorum.

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
01 Kasım 2023 11:29
Watsons Ödeme Hatası Sorunu

Sabri
30 Ekim 2023 10:01

Şeyda
03 Aralık 2023 22:24
Elif sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2023 08:24
Bilge sonuçtan çok memnun

Bilge
26 Ağustos 2025 14:06
"Geri dönüşünüz için teşekkürler."

Watsons Kategorileri