Osman sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Haksız Cayma Bedeli

Vodafone Haksız Cayma Bedeli
16 Mart 2024 18:12

Vodafone faturalı hat için cayma bedeli talep etmesi. Kanunda, bir yıldan fazla süreyle abonelik yapan kullanıcıların istedikleri zaman aboneliği sonlandırabilecekleri belirtiliyor; ancak Vodafone, cayma bedeli talep etmekte ısrarcı. Vodafone müşteri temsilcisi, hat açılırken oldukça ilgili davranıyor fakat hat kapatma işlemi sırasında telefon görüşmesini sonlandırabiliyor. Vodafone operatörünün bu tutumu nedeniyle memnuniyetsizliğimi belirtmek istiyorum. Diğer operatörlerin iletişim ve hizmetlerinin daha iyi olduğunu düşünüyorum ve diğer iki hattımı da sonlandırmayı planlıyorum.

16 Mart 2024 19:19 (Şikayetten 1 saat sonra)
17 Mart 2024 14:54
17 Mart 2024 14:57

Görüşmede ücret alacağınız belirtildi Herhangi bir yardımcı olunmadı bana çözüm sunmadılar sadece önceki müşteri temsilcisi ne söylediyse aynısını söyledi çözüm yok Vodafone tam bir hayal kırıklığı ama Tüketici Hakları mahkemesine gideceğim kesinlikle tavsiye etmiyorum

17 Mart 2024 15:00

Görüşmede çözüm olmadı kimse inanmasın sadece aynı sözleri tekrar ettiler çözüm yok tam bir fiyasko Vodafone'dan uzak durun kimseye tavsiye etmiyorum çözüm sıfır

17 Mart 2024 15:04

Kesinlikle çözüm yapmadılar bunu herkes bilsin müşteri hizmetleri aradı aynı sözleri tekrar etti çözüm sıfır kimseye tavsiye etmiyorum

18 Mart 2024 16:05

10 dakika önce müşteri temsilcisi aradı cayma bedeli olarak yaklaşık 1200 TL civarı ödeme çıkardılar yani hiçbir şekilde yardımcı olmadılar kesinlikle tavsiye etmiyorum Vodafone'dan kesinlikle uzak durun diğer operatörleri tercih edin

Veli sonuçtan memnun

29 Haziran 2024 15:04
"Müşteri temsilcisine teşekkür ediyorum samimiyeti için"

12 Mart 2024 11:34
Gulay sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2024 12:48

Vodafone Faturalı Hat İptali Vergi Cezası