Elif sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Bilgim Dışında Hat Açtı

12 Mayıs 2024 16:54

Ben Kasım ayında Vodafone müşteri hizmetlerinden yeni hat başvurusunda bulundum. Yaklaşık bir hafta sonra kurye SIM kartı getirdi fakat yanlış kart getirdiği için kapıdan geri döndü ve bir hafta içinde yenisini getireceğini söyledi. Bunun üzerinden yaklaşık iki üç hafta geçti ve yeniden hat getirdi. Ben de o sırada halihazırda kullandığım hattı henüz kapattırmadığım için yeni kartı telefona takmadım. Birkaç gün içinde Vodafone müşteri hizmetlerinden beni aradılar ve bana gönderilen hattın yanlış olduğunu, bu yüzden onu aktive edemediklerini ve kartı kullanmamamı, bana yeni bir kart gönderileceğini söylediler. Ben de 'Peki, elimdeki kartı ne yapayım, kurye geldiğinde iade mi edeyim?' dedim. Müşteri temsilcisi 'Siz bilirsiniz, isterseniz geri verebilirsiniz, isterseniz de sizde durur' dedi. Ben de kurye geldiğinde iade edeceğimi söyledim. Fakat bunun üzerine tekrar kurye gelmedi. Yaklaşık iki ay bekledim, o an kullandığım hattın taahhüdü bitmek üzereydi. Bunun üzerine defalarca müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım. Beni sürekli yanlış birimlere aktardılar, her biri farklı numaralar verdi ve bana verilen hiçbir numaraya ulaşamadım. Bunun üzerine ben de sinirlenip hattan vazgeçtim ve Turkcell'den yeni bir hat aldım. Daha sonra bana tekrar ulaşılmadı. Bugün ise tesadüfen e-Devlet'te üzerime Vodafone'da kayıtlı bir hat gördüm. Müşteri hizmetleriyle görüşüp seçtiğim numaraydı. Bunun üzerine tekrar müşteri hizmetlerini mevcut kullandığım hattan aradım ve durumu anlattım. Mevzu bahis olan numara aktive edilmiş ve iki tane de borcu çıkmış, borcu ödenmediği için de hat kapanmış. Bana gönderilen SIM kartın kodunu istediler ama ben o kartı attım ve hiçbir şekilde hiçbir telefona takmadım, hattın paketini dahi açmadım, sistemlerinizde mutlaka görülür o hattan şebeke hiçbir zaman alınmadı. Yukarıdaki yazıda anlattığım üzere size daha önce de ilettiğim hatla ilgili tekrar şikayetim var. Bana ilgili mercilerden ulaşıldı ve şikayetimde gerekli incelemelerin yapıldığı ve haklı olduğumun tespit edildiği, çıkan iki faturayı ödediğim takdirde bana iadesi yapılacağı söylendi. Faturaları ödeyip Şubat ayında hattı kapattırdım. Şimdi tekrar son faturası çıkmış ve ödemezsem 22 Mayıs'ta yasal süreç başlatılacakmış. Üstelik ödediğim iki faturanın sadece bir tanesinin iadesi yapıldı. Hem CİMER'den hem Şikayet Var'dan hem de buradan sizlere şikayetimi ilettiğim halde hala konu çözüme ulaştırılmadı. En kısa sürede bana ulaşmanızı talep ediyorum.

12 Mayıs 2024 17:20 (Şikayetten 26 dakika sonra)
12 Mayıs 2024 17:36
12 Mayıs 2024 17:39

Çözüme tam anlamıyla ulaştığında teşekkür edeceğim

12 Haziran 2024 02:24

Hala çözüme ulaşmadı

Elif sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2024 11:16

14 Ağustos 2024 18:44
Müjde sonuçtan hiç memnun değil

Müjde
25 Temmuz 2024 19:30

06 Şubat 2025 15:51
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Hat Taşıma Sürecinde Yaşanan Aksaklıklar Ve İletişim Sorunları

27 Ocak 2025 14:58