Selim sonuçtan hiç memnun değil

Türk.net Engelli İndiriminin Eksik Yansıtılması

Selim
11 Ağustos 2024 20:36

Türk.net %25 engelli indirimi yapacağını belirten yanıltıcı reklam yapıyor. İlk 2 faturamda engelli indirimi yapılmadı. Aradığım zaman kurul raporu ve engelli kartı gerektiğini söyledi. %92'lik kurul raporunu hemen başvuru sonrasında gönderdiğim halde faturalara yansıtmadılar. (destek personeline sitede bunlardan birinin yeterli olduğunun yazıldığını söylememe rağmen başta kabul etmedi. Israrımla doğruyu öğrendi.) Aramamış olsaydım yine indirimi yansıtmayacaklardı. Faturalarda yapılmayan indirimin mahsup edilmesi gerektiğini belirten 2. Aramamda da operatör kaba bir konuşmam olmadığı halde telefonu yüzüme kapattı. Çağrı kaydın dinlerlerse görürler.
Son aramamda da arayan operatör "ilk faturaya indirim yansıtılmadığını herkese bu şekilde yapıldığını" söyledi. Sitelerinde bu konuda bilgilendirme yapılıp yapılmadığını sorduğumda cevap alamadım. Ne yazık ki tüm engellilere yapılan bir haksızlık var. İlk fatura dahil indirim yansıtılmayacaksa boşuna yorulmasınlar iptal işlemi yaptıracağım. Ama bu yeterli değil tüm engellilerin ilk faturalarından yapılmayan indirim mahsup edilmelidir.

Gonca
11 Eylül 2023 19:04
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Pınar
27 Ağustos 2023 13:11
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Kadir
18 Kasım 2023 13:25